Αθλητισμός

Φωνάζει ο Προμηθέας για τη διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την Πάτρα νικώντας με 69-72 τον Προμηθέα, όμως οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Μάλιστα σήμερα εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας τα παράπονά τους για τα σφυρίγματα των διαιτητών, τα οποία θεωρούν ότι καθόρισαν και τον τελικό νικητή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας (τόσο στους φιλάθλους του Προμηθέα, όσο και σε αυτούς του Παναθηναϊκού) για την κόσμια και φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο «Δημ. Τόφαλος», μετατρέποντας το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό σε μια μπασκετική γιορτή, που απόλαυσε όλη η Ελλάδα.

Συγχαίρει, επίσης, τους αθλητές και το τεχνικό team της ομάδας μας για την προσπάθεια και την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία του αγώνα. Όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές του αγώνα. Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε".

Σχόλια