default-image

Με στόχο το 3Χ3 ο Εργοτέλης υποδέχεται τη Ν. Κηφισιά

Μπάσκετ
Με στόχο το 3Χ3 ο Εργοτέλης υποδέχεται τη Ν. Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, ο Εργοτέλης υποδέχεται σήμερα στις 17:00, στο Λίντο, τη Νέα Κηφισιά στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας για τον 1ο γύρο αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν άλλη μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά τους, ενώ παράλληλα πιθανότατα θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Γεωργούτσου, καθώς έχει κάνει ράμματα (δέχτηκε αγκωνιά στο ματς με την Ελευσίνα) και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί ως τώρα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν και κάποια προβλήματα με τις ιώσεις, όμως εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο Γιώργος Μακράκης τόνισε: «Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αρκετά καλό υλικό και έμπειρο προπονητή. Σκοπός μας είναι να φανεί η μεγάλη νίκη που κάναμε επί της Ελευσίνας. Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα».

Διαιτητές θα είναι οι κ. Κυριακόπουλος, Καρπάνος και κομισάριος ο κ. Μαγκανάς.

Για τη 15η αγωνιστική της Β' Εθνικής διεξάγονται και τα παιχνίδια Ζωγράφου-Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Μανδραϊκός-Περιστέρι, Παπάγου-Πρωτέας Β., Τρίτων-Απόλλων Σμύρνης, Κορωπί-Πανερυθραϊκός, Ιωνικός Ν.-ΚΑΠ και Μαρούσι-Πανελευσινιακός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News