default-image

Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών σήμερα (15:00) από την ΚΡΗΤΗ TV

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών σήμερα (15:00) από την ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σπουδαία αναμέτρηση με κρητικό... χρώμα διεξάγεται σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο Εργοτέλης φιλοξενεί στις 15:00 τον Ερμή Ζωνιανών στον εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής, που θα μεταδοθεί απευθείας από την "ΚΡΗΤΗ TV".

Τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο για τους "κιτρινόμαυρους" στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου, για να κρατήσουν... επαφή με τον πρωτοπόρο Ιωνικό, ενώ από την άλλη οι Ρεθυμνιώτες του Γιώργου Πετράκη θέλουν επίσης νίκη από την πλευρά τους.

Φυσικά τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε αγωνιστικό επίπεδο για τις δύο ομάδες. Ο πλήρως... αλλαγμένος Εργοτέλης και με την καθοδήγηση του νέου προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλου, καλείται να βρει "ταυτότητα" μέσα από ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα 8 από τα 9 μεταγραφικά αποκτήματα. Δεν υπολογίζεται ο Αλέξανδρος Λέτσο, το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμη.

Στον αντίποδα, πάνοπλος είναι ο Ερμής Ζωνιανών, καθώς επίσης δεν υπάρχουν προβλήματα. Ο Δομήνικος Πλουσής ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο νεοαποκτηθείς Χρήστος Ρόβας είναι στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη.

Από εκεί και πέρα, μόλις τρία παιχνίδια θα γίνουν σήμερα για τη Γ' Εθνική, όλα με κρητικό ενδιαφέρον. Το ντέρμπι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ερμή Ζωνιανών, μαζί με το παιχνίδι του ΠΟΑ με τον Εθνικό είναι εξ αναβολής για τη 14η αγωνιστική και "κλείνουν" τον πρώτο γύρο. Αντίστοιχα, η αναμέτρηση Ιάλυσος-ΙΝΚΑ ανοίγει το δεύτερο γύρο (16η αγωνιστική), ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνουν 25/2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

14η αγωνιστική

Σήμερα (15:00)

Εργοτέλης-Ερμής Ζ. (γήπ. Παγκρήτιο): Αντωνίου (Αθηνών), Σινιοράκης (Χανίων), Πετεινάτος (Χανίων).

ΠΟΑ-Εθνικός (γήπ. Ατσαλένιου): Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου).

16η αγωνιστική

Σήμερα (15:00)

Ιάλυσος-ΙΝΚΑ (γήπ. Ιάλυσου): Μαλαμάς, Γουρνιάς, Τσαλίκογλου (Αν. Αττικής).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ιωνικός      32

2. Άγιος Ιερόθεος      26

3. Εργοτέλης      25

4. ΠΟΑ      25

5. Ερμής Ζ.      23

6. Προοδευτική      19

7. Εθνικός      19

8. Πανθηραϊκός      16

9. Ρόδος      16

10. Θύελλα Ρ.      14

11. Κηφισιά      14

12. Ιάλυσος      14

13. Τριγλία Ρ.      11

14. Ηλυσιακός      11

15. ΙΝΚΑ      10

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News