default-image

Όλα για τη νίκη ο ΟΦΗ σήμερα (16:00) με Λαμία

Ποδόσφαιρο
Όλα για τη νίκη ο ΟΦΗ σήμερα (16:00) με Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι κάποια παιχνίδια που στο... τέλος της μέρας αποδεικνύονται πολύ σημαντικά, βάσει της χρονικής περιόδου που διεξάγονται. Τέτοιο χαρακτήρα έχει το σημερινό για τον ΟΦΗ, που στις 4 το απόγευμα θα υποδεχτεί τη Λαμία για τη 12η αγωνιστική της Football League.

«Νίκη και μόνο νίκη» είναι το σύνθημα στο εσωτερικό της ομάδας του Ηρακλείου και άπαντες είναι "οπλισμένοι" με πάθος και αποφασιστικότητα. Με το φίλαθλο κόσμο να αποτελεί το 12ο παίκτη σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια θα τα δώσει όλα για τους τρεις βαθμούς, σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν.

Κόντρα σε μια ομάδα που θεωρείται ανταγωνίστρια για την άνοδο, η νίκη θα δώσει τη δυνατότητα στους Κρητικούς να πάρουν... φόρα για τα καλά. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον έμπειρο τεχνικό να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους "νέους" Ντίνο Πάγκαλο και Νίκο Παντίδο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ στη 19μελή αποστολή μετέχουν οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Βαλλιάνος, Κοιλιάρας, Μητρόπουλος, Χίζι, Όγκμποε, Μάνος, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Βουό, Χαντί, Αντουκόρ, Κώτσιος, Νάστος, Πάγκαλος και Παντίδος.

Εκτός έμειναν οι Κιάσσος, Βρεττός, Κασμερίδης, Φαζός, Μπουρσέλης, Μανιαδής και Κοντογιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News