default-image

Ξεκινάει την αντεπίθεση ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Ξεκινάει την αντεπίθεση ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόσκληση στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας απευθύνει η διοίκηση του Εργοτέλη ενόψει του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο για την εξ΄ αναβολής 14η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Η διοίκηση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλεί τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες να δώσουν δυναμικό παρόν στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ερμή Ζωνιανών, την προσεχή Κυριακή στις 15:00 στο Παγκρήτιο.

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί την μεγάλη αντεπίθεση!».

Παράλληλα ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση έχει ξεκινήσει, τονίζοντας: «Εν όψει του εξ' αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής με τον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Κυριακή 22/01/17 στις 15:00, ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα Παρασκευή, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα, όπως και για τα ΑΜΕΑ.

Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου, υπό τη συνοδεία είτε του προπονητή είτε του γονέα/κηδεμόνα τους (στη δεύτερη περίπτωση θα είναι αναγκαία η επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης που διατίθεται από τη γραμματεία του Συλλόγου).

Θα τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ.

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Γήπεδο Μαρτινέγκο (Ν. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246), καθημερινά έως και το Σάββατο 09:00-21:00.

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου στις 14:00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News