default-image

Δε θα αγωνιστεί φέτος η Αδαμαντία Χαλκιαδάκη

Σπορ
Δε θα αγωνιστεί φέτος η Αδαμαντία Χαλκιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νέα... συνοδηγό θα συμμετάσχει η Ηρώ Μηλάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας ΑμεΑ, καθώς η Αδαμαντία Χαλκιαδάκη αποφάσισε να μην αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Η παραολυμπιονίκης του Ρίο για προσωπικούς λόγους, αλλά και επειδή αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα τραυματισμών αποφάσισε να μην αγωνιστεί το 2017 και να αποφασίσει αργότερα εάν θα συνεχίσει ή όχι την ποδηλασία.

Δε συνέβη όμως το ίδιο με την πιλότο της, Ηρώ Μηλάκη, η οποία βρήκε νέα συνοδηγό, με την οποία θα κάνει ντεμπούτο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Το νέο μέλος του "Τάλως" είναι η Ελένη Καλατζή, η οποία είναι από το Βόλο και μετακόμισε στο Ηράκλειο για να ενταχθεί στο δυναμικό του ηρακλειώτικου σωματείου.

 Μάλιστα, βρίσκεται στην πόλη ήδη δύο μήνες και προπονείται εντατικά με την Ηρώ Μηλάκη. Τα δύο κορίτσια ως δίδυμο θα δώσουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα στο ΟΑΚΑ. Πάντως, η προετοιμασία τους έχει κυλήσει πολύ καλά έως τώρα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάνε πολύ καλά.

Το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ "Τάλως" θα εκπροσωπηθεί από αρκετούς αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας. Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τις Καλατζή-Μηλάκη, θα αγωνιστούν και οι Μανατάκης Νίκος-Σκιτζής Δημήτρης, Βαρβούρης Άγγελος-Κουλολιάς Γιώργος, Βοριζανάκης Φώτης και Διγενάκης Λευτέρης.

Ρεπόρταζ: Νίκη Μηλιαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News