default-image

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης στέλνοντας μηνύματα

Ποδόσφαιρο
Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης στέλνοντας μηνύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρώτη προπόνηση του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η επίσκεψη του «τίγρη» μάλιστα, δείχνει και το στίγμα για την νέα αρχή που κάνει η ΑΕΚ και προφανώς θα μιλήσει και στους παίκτες της ομάδας, αλλά και με τον Ισπανό τεχνικό.

Μάλιστα είναι ο πρώτος προπονητής που παρουσιάζει ο ίδιος στους παίκτες και αυτό έχει και το νόημα του. Ο Μελισσανίδης, όχι μόνο παρουσίασε τον Χιμένεθ αλλά έστειλε και μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

"Βρίσκομαι εδώ για να σας παρουσιάζω τον καινούργιο σας προπονητή ο οποίος επιλέχτηκε γιατί γνωρίζει το κλαμπ, έχει δουλέψει εδώ, έχει κατακτήσει ένα κύπελλο με την ομάδα μας και με την εμπειρία του από τα κλαμπ που έχει δουλέψει εκτιμώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε.

Θέλω να ξέρετε ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα εξακολουθώ να σας πιστεύω, είστε καλοί παίκτες και θα είμαι δίπλα σας. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς και από ατυχία και από έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και από πολλά δικά μας λάθη. Πρέπει να ανατρέψετε την κατάσταση, πιστέψτε στους εαυτούς σας και δώστε τα όλα. Από εδώ και πέρα σας θέλω Απάτσι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News