default-image

Ο Μπέργκ… πλήγωσε τον Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Ο Μπέργκ… πλήγωσε τον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς έκανε την προσπάθεια του στη Λεωφόρο, όμως γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε να αντιμετωπίσει ένα Μπεργκ σε εξαιρετική μέρα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν από ένα πέναλτι που κέρδισε ο νεαρός Ευαγγέλου (κράτημα του Κάργα σε εκτέλεση φάουλ) και μετέτρεψε σε γκολ ο Μπεργκ στο 26'. Τρία λεπτά αργότερα ο Σουηδός πέτυχε και δεύτερο τέρμα με ωραίο πλασέ (μετά από ασίστ του Βιγιαφάνες) και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Ο ίδιος έχασε ευκαιρία για τρίτο γκολ λίγο αργότερα (προβολή από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Χουλτ, σταμάτησε στον Σωτηρίου).

Ο Πλατανιάς που σάστισε για λίγα λεπτά, βγήκε μπροστά στη συνέχεια και προσπάθησε να απειλήσει. Στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς, κατάφερε να σκοράρει. Ο Αποστολόπουλος με ωραία κίνηση από τα δεξιά, βρήκε τον Γιακουμάκη και αυτός με υπέροχο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην γωνία του Βλαχοδήμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καλύτερος, οι Κρητικοί ανέβηκαν πιο ψηλά και προσπάθησαν να φτάσουν σ' ένα ακόμα γκολ, με τον Παναθηναϊκό να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα των Χανίων είχε πολύ καλή ευκαιρία στο φινάλε για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Π. Βλαχοδήμος (77' Λέτο), Βιγιαφάνες (74' Μπουμάλ), Λουντ (90+2' Ρέϊς), Μπεργκ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (46' Ντίνας), Μπανανά, Βάντερσον, Πριντέτας, Μουνάφο, Μενδρινός (65' Ντεβέσα), Αποστολόπουλος (84' Γιακουμάκης), Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης.

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News