Αθλητισμός

Μοίρασε δώρα και χαμόγελα στο Ωνάσειο ο Πλατανιάς

Το Ωνάσειο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί η αποστολή του Πλατανιά, η οποία εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της στην Αθήνα με αφορμή την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ της χανιώτικης ομάδας βρέθηκαν στο παιδοκαρδιολογικό τμήμα του Ωνάσειου, όπου μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το κοινωνικό της πρόσωπο επέδειξε για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων που σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Η αποστολή της ομάδας μας, μαζί με το τεχνικό επιτελείο, μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ωνάσειο, με την ευχή να γίνουν γρήγορα καλά και να επιστρέψουν όλα σύντομα σπίτια τους.

Επίσης παρέδωσε μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, η οποία θα τοποθετηθεί στον όροφο που βρίσκεται το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που κάποιος σύλλογος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

Στο τέλος της επίσκεψης δηλώσεις έκαναν ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος και ο αρχηγός Φανούρης Γουνδουλάκης.

Γιώργος Παράσχος:

"Η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κέντρου που μας επέτρεψε να βρεθούμε κοντά σε αυτά τα παιδιά και να μοιράσουμε χαρά. Εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλά και να επιστρέψουν σπίτια τους. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί βρήκα και κάποιον παλιό συμπαίκτη που έχει την κορούλα του εδώ. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε ένα τόσο σημαντικό νοσοκομείο που αποτελεί πρότυπο για όλα τα Βαλκάνια. Εύχομαι από την καρδιά μου, περαστικά σε όλα αυτά τα παιδιά".

Φανούρης Γουνδουλάκης:

"Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά. Όμως να ξέρετε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις και εμείς παίρνουμε διπλή χαρά και διπλή δύναμη από αυτά. Γιατί βλέπουμε τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν στον κόσμο. Το ποδόσφαιρο δεν ζει μέσα σε μια γυάλα. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει.

Χαρήκαμε πολύ και πήραμε δύναμη. Εύχομαι ο Χριστός να τους δίνει δύναμη και υπομονή και σε αυτά και στους δικούς τους ανθρώπους. Και βέβαια στους γιατρούς που έχουν ένα πολύ σημαντικό έργο να επιτελέσουν. Και βλέπετε ότι αυτό που λέμε όλοι να έχουμε την υγεία μας, πόσο σημαντικό είναι και όχι κοινότυπο".

Εκ μέρους των ιατρών του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου δηλώσεις έκανε ο κ. Γιάννης Κριαράς:"Τέτοιες επισκέψεις βοηθούν ιδιαίτερα τα παιδιά στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς τους δίνουν χαρά και κουράγιο στην δική τους "μάχη". Είναι πολύ σημαντικό ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευαισθητοποιείται και στο κοινωνικό κομμάτι και όχι μόνο στο αθλητικό. Υπάρχει αρκετός χώρος για ανάλογες κινήσεις και ελπίζω να σας ακολουθήσουν και άλλες ομάδες".

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιάννη Κριαρά και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου κα. Αλεξάνδρα Μπριασούλη, για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της επίσκεψης".

Σχόλια