default-image

Στηρίζουν Κανάρια και διοικούσα οι "Αlternatives"

Ποδόσφαιρο
Στηρίζουν Κανάρια και διοικούσα οι "Αlternatives"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kοντά στις ομάδες υποδομής και γενικότερα στη νέα προσπάθεια της διοικούσας Επιτροπής του Εργοτέλη βρίσκονται οι οπαδοί "Alternatives".

Γι' αυτό το λόγο ενίσχυσαν τα Κανάρια με αθλητικό υλικό και σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν στη θετική πρωτοβουλία του Γιώργου Βρέντζου για τη δημιουργία διοικούσας επιτροπής:

"Στα πλαίσια της γενικότερης βοήθειας που προσπαθούμε να δίνουμε όπου υπάρχει και ακούγεται ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, πήραμε την απόφαση πριν ένα περίπου μήνα, και υλοποιήσαμε χθές, την δωρεά t shirts εξόδου, σε μία από τις 3 θυγατρικές ομάδες του Συλλόγου που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, τα Κανάρια. Παράλληλα δηλώνουμε ότι και στο μέλλον θα προσπαθήσουμε για ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών. Επί της ευκαιρίας δηλώνουμε ότι η πολύ θετική πρωτοβουλία του Γ. Βρέτζου να αποσυγκέντρωση τις ευθύνες που έχει σαν πρόεδρος του ερασιτέχνη, και να δημιουργηθεί διοικούσα επιτροπή του ερασιτέχνη με επικεφαλής τον Γ. Στειακάκη, που θα έχει την ευθύνη του Γ.Σ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (με εξαίρεση τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ), μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Ευχόμαστε η νέα διοικούσα επιτροπή να συνεχίσει την προσπάθεια διάδοσης της ιδέας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, συσπειρώνοντας όλες τις Εργοτελίτικες δυνάμεις. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να απλωθεί σε όλους τους Εργοτελίτες, βοηθώντας ο καθένας από το μετερίζι του, και πρέπει να εκφραστεί σε μαζική παρουσία , όπου ζει και αναπνέει ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, στην ποδοσφαιρική και μπασκετική ομάδα, στο Παγκρήτιο, στο Λίντο και το Μαρτινέγκο, ξεκινώντας από τα 2 πολύ κρίσιμα παιχνίδια της ερχόμενης Κυριακής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μια ζωή ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ VENCEREMOS".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News