default-image

Μαύρη επέτειος με… επανεκκίνηση για Εργοτέλη! (video)

Ποδόσφαιρο
Μαύρη επέτειος με… επανεκκίνηση για Εργοτέλη! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν 19 Ιανουαρίου του 2016 όταν γραφόταν μια μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του Εργοτέλη, με την ανακοίνωση αποχώρησης της ομάδας από τη Football League.

Υπό το βάρος πολλών προβλημάτων, ο Εργοτέλης κατέβαζε τους διακόπτες και μετά από 14 χρόνια αποχωρούσε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι εκείνης της δύσκολης ημέρας, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ενημερώθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. ότι η ομάδα δεν θα συνεχίσει στη Football League.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, με τον Σταύρο Λαμπράκη να δηλώνει με δάκρυα στα μάτια: «Σήμερα γράφτηκε ο επίλογος μιας πολύ δύσκολης κατάστασης. Με 15 παιδιά κάναμε ότι μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και παραμερίσαμε τα προβλήματα. Δώσαμε χρόνο στους ανθρώπους της ομάδας μήπως βρεθεί λύση και πλέον είμαστε αναγκασμένοι να σταματήσουμε. Το κάναμε αυτό με περηφάνια. Έχουμε περάσει και άλλες δύσκολες στιγμές αλλά σήμερα φτάσαμε στο χειρότερο δυνατό σημείο. Τους ευχαρίστησα που τα έδωσαν όλα για την ομάδα, που τίμησαν τη φανέλα του Εργοτέλη. Τους ζήτησα να φυλάξουν όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε και να έχουν αυτές τις στιγμές ως εφόδιο στην ζωή τους».

Δείτε το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV από εκείνες τις δύσκολες ιστορικά στιγμές για το σύλλογο....

Ένα χρόνο ακριβώς αργότερα, την ίδια ημέρα, δίνεται ένα δυναμικό σύνθημα αντεπίθεσης της ομάδας για να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, με τη δυναμική διοίκηση Βρέντζου να κάνει ό,τι απαιτείται και με τον Σούλη Παπαδόπουλο να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και να καλεί σε συσπείρωση ώστε ο Εργοτέλης να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News