default-image

Δοκιμάζεται στη Νάξο ο ΟΦΗ

Μπάσκετ
Δοκιμάζεται στη Νάξο ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα "γεμάτο" και σημαντικό τριήμερο ξεκινά σήμερα για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, η οποία αντιμετωπίζει απόψε, στις 20:00, τον Πανναξιακό στο "Δ. Περιστεράκης" στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής. Η κρητική ομάδα δίνει μεγάλη βαρύτητα στο σημερινό παιχνίδι, στο οποίο μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Όπως επισήμανε στη "Ν.Κ." ο Γιάννης Κόκκινος, «είναι παιχνίδι που πρέπει να το νικήσουμε για να μην αγχωθούμε στη συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, όμως η νίκη είναι επιτακτική για εμάς απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει κοινό στόχο με εμάς». Ο Πανναξιακός έχει μόλις δύο νίκες έως τώρα, όμως παλεύει όλα τα παιχνίδια. Η αποστολή του ΟΦΗ, που φτάνει σήμερα ακτοπλοϊκώς στη Νάξο, θα αναχωρήσει αύριο Παρασκευή το πρωί για τον Πειραιά και το απόγευμα αεροπορικώς για την Κω, όπου θα διανυκτερεύσει για να αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη μεθαύριο Σάββατο.

Στα άλλα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής που έγιναν χθες ο Ιπποκράτης Κω νίκησε 79-45 τον Προμηθέα, ενώ η Νίκη Αμαρουσίου επικράτησε με 87-72 του Έσπερου Λαμίας.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής, το Περιστέρι νίκησε με 70-57 τον Ιωνικό Νικαίας. Μάλιστα, οι νικητές έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας τον Πανερυθραϊκό.

Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε: Πανερυθραϊκός 25, Περιστέρι 25, Μαρούσι 23, Παπάγου 23, Κορωπί 23, ΑΕΝ Κηφισιάς 23, Πανελευσινιακός 20, Φιλαθλητικός 20, Τρίτωνας 20, Κρόνος Αγ. Δημ. 20, Πρωτέας Βούλας 20, Μανδραϊκός 19, Απόλλων Σμ. 18, Ιωνικός Νικαίας 17, Εργοτέλης 17, Αγ. Παρασκευή 16.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News