default-image

Γ. Μπουτσάκης: Ο ΠΟΑ θα μπορούσε και άνοδο!

Ποδόσφαιρο
Γ. Μπουτσάκης: Ο ΠΟΑ θα μπορούσε και άνοδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ένα παιδί του ΠΟΑ και του Ατσαλένιου. Ένα παιδί συγκροτημένο που συνεχίζει μαζί με το ποδόσφαιρο τις σπουδές και παράλληλα άνθρωπος με αισιοδοξία: Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτσάκη...

Ο αξιόλογος ποδοσφαιριστής (μέσος) μίλησε χθες στο Ράδιο 98.4 και την αθλητική εκπομπή του σταθμού και έδειξε πόσο πιστεύει στον φετινό ΠΟΑ: "Έχουμε καλη ομάδα και το έχουμε δείξει ενώ χαιρόμαστε που το αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι. Αν η ομάδα είχε περισσότερους συμμάχους διοικητικά και μεγαλύτερο μπάτζετ, με κάποιες κινήσεις, όχι πολλές, μπορούσε φέτος να διεκδικήσει άνοδο", ειπε με νοημα! Ο Γιάννης Μπουτσάκης χαρακτηρισε "πρόκληση το ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο" και όπως φαίνεται το σκέφτονται από τώρα στον ΠΟΑ, ενώ πρόσθεσε πως προέχει "η νικη την Κυριακή με τον Εθνικό στο γήπεδο του προσφυγικού προαστίου..."

Τέλος, ο μέσος των "πρασίνων" δεν παρέλειψε να σχολιάσει-ως ουδέτερος- και το παιχνίδι της Κυριακής στο Παγκρήτιο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ερμή Ζωνιανών (απευθείας μετάδοση ΚΡΗΤΗ TV στις 15.00):

"Ξέρω πως όλες οι ομάδες προσπαθούν πολύ κόντρα στον Εργοτέλη! Αυτό θα κάνει και ο Ερμής που έχει δείξει πως έχει πολύ καλή ομάδα φέτος! Το έργο του Εργοτέλη αν και παίζει στην εδρα του θα είναι πολύ δύσκολο..."

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News