default-image

Απίστευτο 1-4 της Κέρκυρας στο Περιστέρι

Ποδόσφαιρο
Απίστευτο 1-4 της Κέρκυρας στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομερή ήταν η Κέρκυρα σήμερα στο Περιστέρι καθώς επικράτησε με 1-4 του Ατρομήτου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην βαθμολογία της Super League.

H καλή μέρα φάνηκε από το πρωί για την Κέρκυρα, με τον Επστάιν μόλις στο 4' να κάνει το 0-1 ενώ λίγο πριν το τέλος του α' ημιχρόνου ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κεϊτά.

Η επανάληψη είχε περισσότερες φάσεις και γκολ και στο 63' η Κέρκυρα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με αυτογκόλ του Λαζαρίδη ενώ συνεχίστηκαν οι αποβολές, καθώς ο Γκουγκούδης αποβλήθηκε λίγα λεπτά αργότερα και άφησε με 9 παίκτες τον Ατρόμητο.

Η Κέρκυρα μετέτρεψε σε θρίαμβο το απόγευμά της στο Περιστέρι καθώς ο Ντουαλά στο 79' έκανε το 0-3. Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει στο 83΄ με κεφαλιά του Φυτανίδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ για να κάνει το 1-3. Η κατρακύλα των γηπεδούχων συνεχίστηκε καθώς ο Γεωργακόπουλος λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την Κέρκυρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Γκουγκούδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Βασιλείου (46΄ Κυριακίδης), Ούμπιδες, Τόνσο (68΄ Μπάγκα), Μπρίτο (56΄ Ντάουντα), Λε Ταλέκ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ντιόγκο, Ανδρεόπουλος (73΄ Παμλίδης), Σιοντης, Επστάιν (77΄ Γεωργακόπουλος), Ζόρμπας (59΄ Κόντος), Γκόμες, Ντουαλά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News