Αθλητισμός

Ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα και τελικό στη Β. Ελλάδα

Την επίθεση μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού στη φυσούνα, στο ημίχρονο και μετά τη λήξη του αγώνα στο ΣΕΦ, καταδικάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας παράλληλα την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για το περιστατικό.

Από 'κει και πέρα, οι πράσινοι ευχαρίστησαν τους ανθρώπους των Πειραιωτών για την εν γένει φιλοξενία στο Φάληρο, ενώ… έκαναν το βήμα μπροστά όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη: Πρότειναν, λοιπόν, τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΟΣΦΠ για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή μας.

Καταδικάζουμε, όμως, την αναίτια επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη φυσούνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών αλλά και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα και του Υφυπουργού Αθλητισμού για όλα τα παραπάνω.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να προτείνουμε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας να πραγματοποιηθεί στη βόρεια Ελλάδα, διότι έχει να γίνει πολλά χρόνια εκεί και ως γνωστόν η βόρεια Ελλάδα έχει πολλούς μπασκετόφιλους».

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια