Αθλητισμός

Απολογισμός για τις Μικτές της ΕΠΣΗ

Η πρώτη φάση του Ενωσιακού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε, βρίσκοντας τις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ στην κορυφή της Κρήτης και με το βλέμμα στη συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Tο βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΣΗ έγινε συνάντηση της Επιτροπής Μικτών Ομάδων με τους ενωσιακούς προπονητές για τον απολογισμό της πρώτης φάσης και την οργάνωση των συγκροτημάτων για τη συνέχεια.

Οι κ.κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος Κουτεντάκης εκ μέρους της Επιτροπής Μικτών ΕΠΣΗ είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση με τους κ.κ. Δημήτρη Τριβιζαδάκη και Γιάννη Μπασκάκη, εκφράζοντας κατ' αρχήν την ικανοποίησή τους για την πορεία των Μικτών Ομάδων και μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του Δ.Σ. προς τους ίδιους και όλους τους ποδοσφαιριστές που για άλλη μια φορά ανέδειξαν τις Μικτές ΕΠΣΗ πρωταθλήτριες Κρήτης.

Πλέον ξεκινά η οργάνωση για τη συμμετοχή των Μικτών ΕΠΣΗ στην δεύτερη φάση και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΠΟ οι πρώτοι νοκ-άουτ αγώνες θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου σε ουδέτερα γήπεδα. Η Μικτή Νέων θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Λέσβου, πρωταθλήτρια Νέων στα νησιά ενώ η Μικτή Παίδων θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο.Η προετοιμασία των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ ενόψει των αγώνων της δεύτερης φάσης θα περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις, με στόχο να παραταχτούν πανέτοιμες και να ανταποκριθούν απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις των νοκ άουτ αγώνων.

Σχόλια