Αθλητισμός

Σήμερα οι εξελίξεις για Χασομέρη και ΟΦΗ

Αγωνιστικά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι σε πρώτο πλάνο για τον ΟΦΗ, όμως από την άλλη η διοίκηση έχει... φορτσάρει για την περαιτέρω ενίσχυση. Με την παρουσία στην Αθήνα και του προέδρου, Γιάννη Πολεμαρχάκη, δίνεται η δυνατότητα για κατ' ιδίαν επαφές με "στόχους", αλλά και μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Άλλωστε, είναι μια εποχή που οι προτάσεις πέφτουν... βροχή, όμως φαίνεται ότι στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν κατασταλάξει στο τι ζητάνε από 'δω και πέρα. Με τους Μητρόπουλο, Παντίδο και Πάγκαλο να είναι οι τρεις "τελειωμένες" κινήσεις στο μεταγραφικό "παζάρι", αναμένονται ακόμη 3 με 4 προσθήκες. Μάλιστα, κάποιες από αυτές είναι πολύ πιθανό να "κλειδώσουν" πολύ σύντομα.

Τερματοφύλακας, δεξί μπακ, κεντρικός χαφ και ένας επιθετικός δημιουργούν το... παζλ των θέσεων όπου αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση. Βέβαια, για κάθε θέση υπάρχουν περισσότεροι από ένας... υποψήφιοι, όμως κάποιες περιπτώσεις είναι πιο προχωρημένες και άλλες όχι.

Για την επίθεση, ο Δημήτρης Χασομέρης φαίνεται να είναι μια βασική επιλογή και οι επαφές των δύο πλευρών έχουν φτάσει ένα συγκεκριμένο στάδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή μέρα είναι καθοριστική για την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού, είτε για ολοκλήρωση της μεταγραφής, είτε για τη... στροφή σε άλλες επιλογές. Από 'κει και πέρα, χθες ακούστηκε το όνομα του νεαρού τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου, ο οποίος κάνει καλό πρωτάθλημα ως τώρα με τον Παναιγιάλειο. Μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας, έχει εμπειρία από τη Football League, αγωνιζόμενος και με τη φανέλα της Παναχαϊκής. Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Αιγίου.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετά ονόματα που δεν έχουν βγει προς τα έξω και ειδικά για τον κεντρικό χαφ - που πιθανότατα θα είναι ξένος - διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει κατακόρυφα τους αγωνιστικούς δείκτες.

Σχόλια