Αθλητισμός

Mε το 44 στον Κισσαμικό ο Μπολάκης!

Επίσημα παίκτης του Κισσαμικού είναι από σήμερα ο Μανόλης Μπολάκης, επιλέγοντας μάλιστα τον αριθμό 44, που παραπέμπει στον ΟΦΗ και στους οργανωμένους οπαδούς του!


Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ηρακλειώτη αμυντικό, ευχαριστώντας παράλληλα θερμά την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την παραχώρησή του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.


Ο Κισσαμικός αναφέρει στο βιογραφικό του Μπολάκη ότι «αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ιστορικής ομάδας της Κρήτης πήρε το "βάπτισμα του πυρός" στην πρώτη ομάδα σε επίπεδο Super League τη σεζόν 2014-2015. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος την περασμένη σεζόν όταν και επιτεύχθηκε η άνοδος από τη Γ' Εθνική στη Football League.

2014-2015 ΟΦΗ (Super League) 8 συμμετοχές

(Κύπελλο Ελλάδας) 4 συμμετοχές

2015-2016 ΟΦΗ (Γ' Εθνική, πρωταθλητής 4ου ομίλου-άνοδος σε Football League) 21 συμμετοχές

2016-2017(α') ΟΦΗ (Football League) 1 συμμετοχή

Σε δηλώσεις του ο Μανόλης Μπολάκης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα: «Ήρθα σε μία καλή ομάδα και θέλω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου και να βοηθηθώ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Κισσαμικός έχει δείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, είναι οργανωμένη και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Σχόλια