default-image

Παραιτήθηκε ο Κωστούλας από τον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Παραιτήθηκε ο Κωστούλας από τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπαμ»… μεγατόνων στο Αγρίνιο! Ο Φώτης Κωστούλας -φέρεται να- παραιτήθηκε από πρόεδρος του Παναιτωλικού, παραμένοντας μεγαλομέτοχος και καλώντας αγοραστή!

Ένας, κατά γενική ομολογία, από τους πιο ωραίους ανθρώπους του ποδοσφαίρου μας, φαίνεται πως, έπειτα από 13 χρόνια, αποχαιρετά τον χώρο, πυροδοτώντας… βόμβα στο Αγρίνιο!

Ο λόγος, για τον Φώτη Κωστούλα, με τον ισχυρό άνδρα του Παναιτωλικού, (τον άνθρωπο πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου και τον λόγο που υπάρχει ένα επαρχιακό γήπεδο-κόσμημα), να κάνει πράξη τις σκέψεις -που φαίνεται πως είχε καιρό- για αποχώρηση, υποβάλλοντας την παραίτησή του από πρόεδρος των «καναρινιών».

Παραμένει, δε, μεγαλομέτοχος, καλώντας, ωστόσο, άμεσα για αγοραστή, καθώς θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται νέα πρόσωπα, με όρεξη.

Η απόφαση αυτή του κ. Κωστούλα, σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει ούτε, φυσικά, με την ήττα στην Τρίπολη, ούτε με τη μέτρια εικόνα του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν. Απλά, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κουράστηκε, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, ενώ έχει αφήσει πίσω του άλλες υποχρεώσεις και δεν μπορεί να συνεχίσει να «τρέχει» τους Αγρινιώτες.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News