default-image

Αγαπιάδης: Πρέπει να κερδίσουμε στη Νάξο

Μπάσκετ
Αγαπιάδης: Πρέπει να κερδίσουμε στη Νάξο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε έναν εξαιρετικό Διαγόρα Δρυοπιδέων βρέθηκε προχθές η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, η οποία δεν κατάφερε να τον κοντράρει γνωρίζοντας την ήττα με 60-85 στο ΒΑΚ. Τα σημαντικά παιχνίδια, ωστόσο, έπονται για την κρητική ομάδα, η οποία θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη μέσα στο 2017 στη Νάξο την προσεχή Πέμπτη επί του Πανναξιακού.

Όσον αφορά στο προχθεσινό παιχνίδι, ο Κώστας Αγαπιάδης θεωρεί ότι «ο Διαγόρας είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια αρκετά καλή, όμως δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι, έχουμε κάποια άπειρα παιδιά, δε βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα σε αντίθεση με τον Διαγόρα που ήταν πολύ καλός. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως το αφήνουμε πίσω. Δεν έχει σημασία εάν χάσαμε με 25 ή 1 πόντων, η ήττα είναι πάντα ήττα, όπως και η νίκη είναι πάντα νίκη».

Ο έμπειρος γκαρντ έχει ήδη ξεκινήσει να σκέφτεται το παιχνίδι που ακολουθεί καθώς όπως είπε: «Την Πέμπτη έχουμε ένα στόχο: Πρέπει να κερδίσουμε τον Πανναξιακό. Έχουμε σε τρεις μέρες δύο παιχνίδια με Νάξο και Κω και συν τοις άλλοις είμαστε επαρχιακή ομάδα κάτι που σημαίνει ότι έχουμε πολλά ταξίδια και αυτό είναι μία κούραση παραπάνω για εμάς, αλλά έχουμε μάθει. Θα παλέψουμε, δεν τα παρατάμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο για να αναδείξουμε τον ΟΦΗ αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης στη Νάξο».  

Ο Κώστας Αγαπιάδης αναφέρθηκε και στα μελλοντικά πλάνα του ΟΦΗ επισημαίνοντας: «Σίγουρα ο ΟΦΗ αξίζει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, όμως αυτό θα έρθει σιγά-σιγά. Έχουμε βάλει τις βάσεις φέτος και κάθε χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι».

Καραλής: Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος

Από την πλευρά του Διαγόρα Δρυοπιδέων μίλησε ο Ευθύμης Καραλής, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κρήτη φορώντας τη φανέλα του Δειλινού όταν αυτό αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική.

Όπως είπε: «Ήταν μία νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα. Όμως έτσι όπως έχει εξελιχθεί φέτος το πρωτάθλημα με τις συνεχόμενες αναβολές έχουμε αποσυντονιστεί λίγο. Νομίζω ότι οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ δείξαμε σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια της διακοπής και βγάλαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στο ματς με τον ΟΦΗ και είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Συνεχίζουμε. Ο στόχος μας είναι η άνοδος, δεν το κρύβουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ που γίνεται μία νέα προσπάθεια. Έχω παίξει εδώ και ξέρω πως είναι και χαίρομαι όταν έρχομαι γιατί βλέπω καλούς φίλους και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΟΦΗ και στο μέλλον γιατί αξίζει να βρίσκεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News