default-image

Ήττα χωρίς γκρίνια για τον μπασκετικό ΟΦΗ (video)

Μπάσκετ
Ήττα χωρίς γκρίνια για τον μπασκετικό ΟΦΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να κοντράρει τον πρωτοπόρο Διαγόρα Δρυοπιδέων στο χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι στο ΒΑΚ, όμως ο Γιάννης Κόκκινος δεν εξέφρασε παράπονα για τους παίκτες του αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Όπως επισήμανε ο προπονητής της ηρακλειώτικης ομάδας: «Το ζητούμενο για εμάς ήταν να κάνουμε μία όσο το δυνατό καλύτερη προσπάθεια να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο, να είμαστε πιστοί σε αυτά που είχαμε πει από την αρχή της περιόδου, δηλαδή να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να ματώνουμε τη φανέλα. Τα παιδιά έκανα πολύ καλή προσπάθεια σήμερα (σ.σ. χθες), όμως χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι και το ρόστερ  της. Το 2ο  δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς και ξέφυγε ο Διαγόρας. Το β' ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, προσπαθήσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα, όμως δεν καταφέραμε να μειώσουμε. Ο Διαγόρας έχει υλικό και ομάδα άλλης κατηγορίας και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει στο στόχο της ανόδου».

Από την πλευρά του Διαγόρα, ο Σπυρος Σαμολης τόνισε: «Ο ΟΦΗ είναι μία πολύ δουλεμένη ομάδα, έχει στόχο, καλό προπονητή προπονητή και είναι μία σκληρή ομάδα. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, η μόνη ανησυχία που είχαμε για το παιχνίδι ήταν η διακοπή. Είχαμε μείνει ένα μήνα χρονικά χωρίς παιχνίδι και είχαμε μία ανησυχία για το πώς θα είμαστε σε θέμα ρυθμού. Τελικά όλα πήγαν καλά. Η εικόνα που βγάζουμε είναι καλή και στα δύο μέρη του γηπέδου. Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους παίκτες γιατί είναι στρατιώτες. Έχουμε στόχο την άνοδο και το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Περίμενα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και στεναχωρήθηκα που δεν τον είδα. Αδικεί την προσπάθεια των παικτών».

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News