default-image

Εννέα γκολ και σασπένς στο ΟΦΗ 94-Πυργιώτισσα (video)

Ποδόσφαιρο
Εννέα γκολ και σασπένς στο ΟΦΗ 94-Πυργιώτισσα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 15η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ  έφερε απώλεια για το Ασήμι, που παραχώρησε 2-2 στην έδρα του απέναντι στην Δόξα Ηρακλείου ενώ εμφατική νίκη με 5-0 πήρε ο Δίας απέναντι στο Μεταξοχώρι και το προσπέρασε στην βαθμολογία, με την μάχη των πρώτων θέσεων να φουντώνει.

Ωστόσο, το ματς με τις μεγαλύτερες συγκινήσεις έγινε στα Καλέσα, εκεί όπου ο ΟΦΗ '94 επικράτησε με 5-4 της Πυργιώτισσας με γκολ του Σκουλά στο 96ο λεπτό! Στο α' ημίχρονο ο ΟΦΗ ΄94 προηγήθηκε με σκορ 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Νοικοκυράκη και ένα του Καλαϊτζάκη. Στο β' ημίχρονο όμως το παιχνίδι… έγινε ντέρμπι! Αρχικά η Πυργιώτισσα μείωσε 3-1 στο 50' με τον Κουρτάκη. Στο επόμενο λεπτό έκανε το 4-1 ο Λαζίδης αλλά οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα. Με τέρματα των Κιόσια και Μπέρμπερι μείωσε 4-3 ενώ είχε και δοκάρι με τον Κιόσια. Ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στο 90' ισοφάρισε 4-4. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ήρθε με ένα σουτ στο 96' ο Σκουλάς να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το 5-4 υπέρ του ΟΦΗ '94.

Δραματικό ήταν και το παιχνίδι Νέοι Μινωικής-Δειλινά, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 και τους φιλοξενούμενους με δύο γκολ στο τέλος να ισοφαρίζουν 2-2!

Β2 ΕΠΣΗ (15η)

ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ - ΔΕΙΛΙΝΑ      2-2

Ο.Φ.Η. 94 - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ      5-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      3-0

Ν. ΑΛΜΥΡΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.Π.      1-1

ΑΣΗΜΙ - ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      2-2

ΚΟΡΑΚΑΣ - ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      1-3

ΔΙΑΣ - ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ      5-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.Ο.Φ.Η. '94      32

7.ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      23

8.ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      19

9.ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      16

10.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ.      12

11.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.Π.      11

12.ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      9

14.ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (16η)

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ - ΔΕΙΛΙΝΑ            

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚ. - Ν.ΜΙΝΩΙΚΗΣ      

ΠΑΛΙΑΝΗ 2008 - Ο.Φ.Η. 94      

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - ΑΣΗΜΙ            

ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ - ΚΟΡΑΚΑΣ      

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΥΤ.ΠΡ. - ΔΙΑΣ      

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      

Γκέλα για τον Ηρακλή Νιπιδιτού στη Β1 ΕΠΣΗ

Με... γκέλα μετά διαμαρτυριών ξεκίνησε το 2017 για τον Ηρακλή Νιπιδιτού, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Χαραυγή. Έτσι, Πόρος και Τριτωνία που πήραν σημαντικές νίκες, τον πλησίασαν στην κορυφή. Στο "Γιάννης Σκουρέλος" η Χαραυγή προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με τον Βασιλείου αλλά γρήγορα ο Νιπιδιτός ισοφάρισε με τον Ραφαέλο. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καλαμιώτη και ακυρωθέν γκολ, για το οποίο φωνάζουν, με τον Βασιλείου. Στο β' ημίχρονο, ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να σκοράρει αλλά το πέναλτι του Αναγνωστάκη αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Χαραυγής. Ωστόσο, πολλές διαμαρτυρίες υπήρξαν για ένα ακυρωθέν γκολ του Τσικαλά.

Η Τριτωνία νίκησε με 0-4 τον Εθνικό και πλησίασε στο -2 τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Δύο γκολ για την ομάδα του Αστριτσίου σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Προβυδάκης και από ένα οι Σφακιανάκης και Γιαννακάκης, με τον τελευταίο να αποτελεί επίσης μεταγραφή της Τριτωνίας και να σκοράρει κόντρα στην πρώην του ομάδα. Ο Πόρος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Ερμή Ατσαλένιου στο Μαρτινέγκο, με τέρματα του Μαγάκη, ο οποίος αποτελεί νέο απόκτημα, και του Στρίντζη. Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ξεχώρισε το "διπλό" για τα Κανάρια με 1-5 απέναντι στον Ποσειδώνα ενώ το σκορ της αγωνιστικής σημειώθηκε στην Ανώπολη, εκεί όπου ο Διαγόρας επικράτησε με 7-3 της Γαρίπας.

Β1 ΕΠΣΗ (15η)

ΓΟΥΒΕΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ      0-2

ΒΟΝΗ - ΜΟΧΟΣ      1-1

ΠΟΡΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛ.      2-0

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΤΡΙΤΩΝΙΑ      0-4

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΚΑΝΑΡΙΑ      1-5

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΓΑΡΙΠΑ      7-3

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ.      1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      39

4.ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      33

12.ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ      8

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (16η)

ΜΟΧΟΣ - ΠΟΡΟΣ            

ΒΟΝΗ - ΧΑΡΑΥΓΗ            

ΚΑΝΑΡΙΑ - ΓΟΥΒΕΣ            

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ            

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣ. - ΕΘΝΙΚΟΣ            

ΓΑΡΙΠΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ            

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ. - ΔΙΑΓΟΡΑΣ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News