default-image

Χωρίς εκπλήξεις η πρεμιέρα του β' γύρου της Α1 ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Χωρίς εκπλήξεις η πρεμιέρα του β' γύρου της Α1 ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δεύτερος γύρος της Α1 ΕΠΣΗ ξεκίνησε δίχως εκπλήξεις καθώς τόσο ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος, όσο και οι ομάδες που ακολουθούν πιο πίσω, συνέχισαν με τρίποντα.

Ο Ηρόδοτος νίκησε 5-0 τον ΕΓΟΗ, ο Γιούχτας 2-4 την Γόρτυνα ενώ Μοίρες και Αλμυρός πήραν ξεκούραστα τρίποντα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΕΓΟΗ 5-0

Μπορεί το σκορ του Ηροδότου με τον ΕΓΟΗ να μην έφτασε στα επίπεδα του αγώνα Κυπέλλου που είχαν δώσει οι δύο ομάδες (8-0), όμως και πάλι οι «κυανόλευκοι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους επικρατώντας με 4-0. Έτσι επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τη Μινωική. Στο α' ημίχρονο σκόραραν για τους γηπεδούχους οι Αχιλλέως και Καργιωτάκης ενώ άλλα τρία γκολ στο β' ημίχρονο έβαλαν οι Μπάμπης, Κεφαλούκος και Φραγκουλάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Καργιωτάκης (73? Παπαγγελής), Αχιλλέως, Κεφαλούκος, Μπαλάφας, Παναγιωτάκης (80? Νικολάου Πρ.), Μυλωνάς (66? Νικολάου Χρ.), Φραγκουλάκης, Μωραΐτης, Μπάμπης, Τζουβάρας.

ΕΓΟΗ: Ανδρικάκης, Περυσινάκης (64' Μπίσκα), Χατζησεβαστός (46' Παρασύρης), Κέσκος, Βρούζος (53? Σκαλιδάκης), Καλαϊτζάκης, Κεφαλούκος, Βιστάκης, Ντινελάρι, Γιακουμάκης, Σταυρακάκης.

ΓΟΡΤΥΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2-4

Αν και ο Γιούχτας βρέθηκε πίσω στο σκορ, με την Γόρτυνα να προηγείται 1-0 με τον Κορδονούρη, στη συνέχεια είχε τις απαντήσεις για να φτάσει στο «διπλό». Τα γκολ για τους Αρχανιώτες έβαλαν οι Νοκάι, Καστελιαννάκης, Χρηστάκης, Μπέρκης, με τον Μηναδάκη να διαμορφώνει το τελικό 2-4.

ΓΟΡΤΥΣ: Χαραλαμπάκης, Ξαγοραράκης, Κορδονούρης, Μπέης (65? Μηναδάκης), Τζέρτζι, Φανουράκης, Κοκολάκης, Καουκάκης, Ποντίκαλης (65? Μιαούλης), Προβιδάκης (54? Δημήτρης), Χαλκιαδάκης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Μυλωνάκης, Παχάκης, Καουκάκης, Ρωμανάκης, Νικηφόρος, Φουκαράκης, Κασωτάκης, Καστελλιανάκης, Νοκάι (72? Χαρμπής), Μπέρκης (68? Κονιδάκης), Χρηστάκης.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ-ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ 2-4

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Φραγκίσκος Ποτηράκης πήρε στις πλάτες του την Δόξα Γαλιάς και την οδήγησε σε ένα σπουδαίο τρίποντο. Ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ στην επικράτηση της ομάδας του με 2-4 στο γήπεδο της Τυλίσου απέναντι στο Αθλόπολις ενώ το τέταρτο γκολ για τους Μεσαρίτες το έβαλε ο Λαμπότι. Για το Αθλόπολις σκόραραν οι Ρομπάκης και Λουλεμέα.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Σταματάκης, Ντόκα, Κυραλάκης (76' Βρυσανάκης), Αργυρούδης, Δεληθωμαϊδης, Δίπλας (55' Λυκούδης), Λουλεμέα, Ρομπάκης, Σεϊχ Εμπραχίμ, Δερμιτζάκης (65' Ταφλάι), Μακρής

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: Χατζηδάκης Βασ., Χαλκιαδάκης, Χατζηδάκης Ευ, Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης, Λαμπότι (60' Σουλτάτος), Θαμνόπουλος, Μόντι, Ποτηράκης, Μπιμπάκης Β. (80' Ζαχαριουδάκης Α.), Σπάρος (75΄Μπιμπάκης Γ.)

ΠΑΟΚ-ΜΙΝΩΙΚΗ 2-0

Όλο και πιο ψηλά με συνεχόμενα τρίποντα στο πρωτάθλημα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ! Το Σάββατο επικράτησε με 2-0 της Μινωικής στον Κρουσώνα και είναι μόνος 5ος στον βαθμολογικό πίνακα. Στο α' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε πιο αξιόλογες φάσεις για να σκοράρει ενώ τα γκολ ήρθαν στην επανάληψη. Στο 53' μετά από σέντρα του Πρικάκη, ο Φουκαράκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Στη συνέχεια η Μινωική φάνηκε απειλητική έχοντας δοκάρι με τον Ρουμελιώτη και μια καλή φάση με τον Αποστολάκη. Στο 73' ο Μεταξάκης με εξαιρετικό σουτ έκανε το τελικό 2-0. Ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Διγενής ενώ από τον Κρουσώνα αποχωρεί ο Παλιάρο...

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Μακρυμανωλάκης, Κοκολοδημητράκης (46? Νικάκης), Χαλκιαδάκης, Παλιάρο, Διγενής, Πρικάκης (67' λ.τ. Μεταξάκης), Σούρσος, Κοτζαδάκης (46' Καρπούζης), Σέου, Φουκαράκης

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Παπουτσιδάκης, Βαρδονικολάκης, Γεωργαντζιάς (87? Κάββαλος), Αποστολάκης Γ., Τσακάνι, Ρουμελιώτης, Κλίνης, Τσαϊνης (81? Καμαράτος), Καστελλιανάκης (76' Καραμανίδης), Μούτσι

ΦΑΙΣΤΟΣ-ΑΟΤ 0-2

Στο ντεμπούτο στον πάγκο σε αγώνα πρωταθλήματος του Μιχάλη Κουτεντάκη, ο ΑΟΤ πήρε ένα τρίποντο «χρυσάφι» με 0-2 στους γειτονικούς Βώρρους απέναντι στη Φαιστό. Ο Γιώργος Χριστοδουλάκης στο 38' και ο Νικηταράς στο 50' σημείωσαν τα γκολ της ομάδας του Τυμπακίου, που ήταν άριστα διαβασμένη και έφυγε νικήτρια από μια δύσκολη έδρα. Βέβαια, είχε και την τύχη, καθώς στο 42' η Φαιστός εκτέλεσε πέναλτι με τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Ζένελι, Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Σ., Γιαννακάκης, Κεφαλάκης, Καραλάκης (72΄ Γκερεδάκης), Παπαδάκης Γ., Κουντουράκης (85΄ Μπιμπάκης), Μερκουλίδης (88΄ Φραγκιαδάκης), Τάρε

ΑΟΤ: Κωσταντουλάκης, Χριστοδουλάκης Γ., Ντόκο, Φλόρενς, Τριάντης, Αναγνωστάκης, Κουρουθιανάκης, Χριστουδουλάκης Ι. (46΄ Ολαογιέ), Κοροένε, Μαρακομιχελάκης (88΄ Στρακαντούνας), Νικηταράς (90΄ Νιολάκης)

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 1-1

Μοιρασμένο παιχνίδι έγινε στη Χερσόνησο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο α' ημίχρονο με τον Χαλκιαδάκη και ο Ανθεστίων ισοφάρισε στο 71' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κεφάκης. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι στο ματς με Μαραβελάκη η Χερσόνησος και Φραγκιαδάκη ο Ανθεστίων ενώ μεγάλη ευκαιρία είχαν στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι με τον Μελαδάκη για να πάρουν τη νίκη.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Ασπετάκης Α., Κρητσωτάκης, Γαβριλάκης (56? Ασπετάκης Εμμ.), Μουντράκης, Χαλκιαδάκης, Περβολαράκης (77? Βασιλείου), Ανωγειαννάκης (72? Καπατσίνας), Μάριο, Μαραβελάκης, Χατζηνικολάκης, Έλι.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Πλαΐτης, Καλιακάκης (54? Σταυρακάκης), Κλάδος, Μακρογιαννάκης, Τσομπανάκης, Τζανάκης (80? Αναγνωστόπουλος), Φραγκιαδάκης, Δρακούλης, Δοργιομανωλάκης (86? λ.τ. Μελαδάκης).

ΡΩΜΑΝΟΣ-ΖΑΡΟΣ 0-0

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ματς στην Ελιά, με τον Ρωμανό να είναι καλύτερος στο α' ημίχρονο και τον Ζαρό να ανεβάζει την απόδοσή του στην επανάληψη. Πάντως λίγο πριν το τέλος ο Ρωμανός είχε δοκάρι με τον Τραβαγιάκη.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιακουμής, Φιράνι (75? Λασηθιωτάκης), Χουρδάκης, Κάββαλος, Τραβαγιάκης, Ρουμπάκης, Στεφανάκης, Γαμπιεράκης, Ντίνος (46? Ξυλούρης), Χαλκιαδάκης Γ., Καραντινάκης.

ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Γιαννουλάκης, Πολυμερίδης Χρ., Χελά, Γενιτσαρίδης (46? λ.τ. Αλμπαντάκης), Πολυμερίδης Γ., Καραφωτιάς, Φραγκιαδουλάκης, Μπεζάνι (60? Νταβιγλάκης), Κλαπάκης, Μεταξάκης (5? λ.τ. Αντωνάκης).

ΟΦΑ-ΠΑΝΟΜ 2-4

Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες έγινε στο Θραψανό, με τον ΠΑΝΟΜ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 στις αρχές της επανάληψης, να κάνει την ανατροπή και να επικρατεί 2-4. Οι Μαλιώτες προηγήθηκαν με τον Συσκάκη αλλά ο Λουλάκης με δύο γκολ σημείωσε το 2-1 για τον ΟΦΑ. Στη συνέχεια ο ΠΑΝΟΜ με τέρματα των Μαυρίδη και Συσκάκη ήταν αυτός που πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-3. Ο ΟΦΑ πίεσε για την ισοφάριση αλλά τελικά δέχτηκε και τέταρτο γκολ από τον Τζανάκη.

ΟΦΑ: Κουρμουλάκης, Μαζιτζής, Μουρτζάκης (84΄ Φρουδάκης), Τερζίδης, Μερκούρης, Λουλάκης, Βιτσαράς, Σφακιανάκης, Γαβριλάκης (58΄ Αλεξάκης), Δαγκωνάκης (62΄ Σαϊτάκης), Φρόκου

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Ρουμελιώτης, Μαυρίδης, Ρεμπελάκης, Κατσούλης Γ., Κατσούλης Μ., Φερζάι (86΄ Κόστα), Κοκκινάκης, Τζιράκης (62΄ Τζανάκης), Συσκάκης, Δαριβιανάκης (62΄ Λυράκης)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20η)

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΜΙΝΩΙΚΗ      2-0

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΝΟΜ       2-4

ΓΟΡΤΥΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ      2-4

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      2-4

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΖΑΡΟΣ      0-0

ΦΑΙΣΤΟΣ - Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      0-2

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - Ε.Γ.Ο.Η      5-0

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ      1-1

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.      3-0 α.α.

ΜΟΙΡΕΣ - ΡΟΥΒΑΣ      3-0 α.α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

8.ΠΑΝΟΜ       31

14.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      24

16.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      17

19.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      -5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (21η)

ΠΑΝΟΜ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ            

ΔΟΞΑ Γ. - Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      

ΖΑΡΟΣ - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ            

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΑΛΜΥΡΟΣ            

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΡΩΜΑΝΟΣ      

Ε.Γ.Ο.Η - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ      

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - ΜΟΙΡΕΣ            

ΡΟΥΒΑΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ            

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ - ΓΟΡΤΥΣ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News