default-image

ισοπαλία και για τους τρεις στην Α2 πόλο ανδρών

Σπορ
ισοπαλία και για τους τρεις στην Α2 πόλο ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ισοπαλία ξεκίνησε ο ΟΦΗ τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης των ανδρών. Η ηρακλειώτικη ομάδα δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα καθώς ο Νηρέας Χαλανδρίου δεν κατάφερε να φτάσει στην Κρήτη λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών κι έτσι η πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα έγινε το Σάββατο με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό, με το σκορ να είναι 8-8.

Το παιχνίδι είχε αρκετές διακυμάνσεις με τον ΟΦΗ να ξεκινά καλύτερα και να κλείνει ο πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενος με 0-3. Στα δύο επόμενα οκτάλεπτα, ωστόσο, έχασε τη συγκέντρωσή του και με επιμέρους σερί 7-2, ο Ηλυσιακός προηγήθηκε με 7-5. Όλα ουσιαστικά κρίθηκα την τελευταία περίοδο με την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη να κάνει την αντεπίθεσή της και να ανατρέπει το σκορ προηγούμενη με 7-8 3':23'' πριν το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2':17'' πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας και έκτοτε καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Όπως επισήμανε  ο έφορος του τμήματος πόλο, Μιχάλης Σπαγουλάκης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία μας λόγω των εορτών, των ιώσεων και των άσχημων καιρικών συνθηκών πραγματοποιήσαμε μία καλή εμφάνιση και νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει άλλο αέρα με τον Μάκη Βολτυράκη στον πάγκο της».

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-1, 4-1, 1-3.

Ηλυσιακός: Χριστοφίδης 2, Λάππας 2, Κωνσταντόπουλος 1, Παύλου 1, Τασσόπουλος 2.

ΟΦΗ: Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Ιερωνυμάκης, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος 3, Σπυριδάκης, Βάρσαμος, Λεονταράκης Μ., Κλήμος 3, Λεονταράκης Ζ., Γιγουρτάκης 1, Καβουσανός, Σπαγουλάκης.

Χωρίς νικητή το ντέρμπι

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Ναυτικός Όμιλος Χανίων και Περιστέρι ήρθαν ισόπαλοι 7-7 και μοιράζονται την κορυφή.

Ο ΝΟΧ ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 0-2 στο 1ο οκτάλεπτο, όμως στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν, πέτυχαν τέσσερα γκολ και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 4-3. Στη συνέχεια το Περιστέρι διατήρησε τη διαφορά του ενός γκολ, όμως στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Χανιώτες βρήκαν τις λύσεις και έφεραν το ματς στα ίσα παίρνοντας σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας.

Η χανιώτικη ομάδα εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία των κ. Μπουρδαμή και Βόσικα.

Τα 8λεπτα: 0-2, 4-1, 2-2, 1-2.

ΓΣ Περιστερίου: Μανώλης 1, Καλαμάρης 1, Κουκουμάκης 4, Σκαρπέλης 1.

ΝΟΧ: Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος, Τσοπανίκος, Φύταλης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 1, Βιζυράκης 3, Μαραγκουδάκης, Χατζηιωάννου, Μυγιάκης

Ισοπαλία και για τον ΝΟΡ

Τον πρώτο του βαθμό πήρε και ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 9-9 με το Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σε όλη τη διάρκειά του και αυτό ακριβώς αποτυπώθηκε και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 2-3, 3-3.

ΝΟ Ρεθύμνου: Μπουγιούρης 2, Σφακιανάκης 2, Παναγιωτάκης 1, Φράγκος 1, Παπαδάκης 3.

Νηρέας Χαλανδρίου: Βαλοδήμος 1, Κωνσταντόπουλος 2, Κωνσταντίνου 1, Σιάρχος 2, Ανδρής 3.

Στο άλλο ματς τους ομίλου Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης 6-14.

Η βαθμολογία: Περιστέρι 4, Απόλλων Σμ. 4, ΝΟΧ 4, Ηλυσιακός 2, Νηρέας Χαλ. 1, ΟΦΗ 1, ΝΟΡ 1, Ιωνικός 0 (σ.σ. ΟΦΗ και Νηρέας Χαλανδρίου έχουν αγώνα λιγότερο).

Τα αποτελέσματα στο β' όμιλο: Ηλιούπολη-ΟΥΚ Βόλου 17-7, Νίκη Βόλου-Νηρέας Γέρακα 4-10, ΑΕ Χαϊδαρίου-Μίλων 5-4, ΝΟ Χαλκίδας-ΝΕ Πατρών 4-2.

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News