default-image

Πάει... αλλιώς τώρα στη Ριζούπολη!

Αθλητισμός
Πάει... αλλιώς τώρα στη Ριζούπολη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό που συνέβη στο ματς με τον Αχαρναϊκό, ήταν μια μεγάλη δοκιμασία συναισθημάτων, για τους φίλους του ΟΦΗ, που κατέληξε ως μια απέραντη χαρά! Από την στενοχώρια του α' ημιχρόνου στην ολική ανατροπή του δεύτερου και με χρυσές τις δυο πρώτες αλλαγές του Νιόπλια!

Της μεταμόρφωσης έγινε στο Μενίδι, κυριολεκτικά και μπορεί όλο αυτό, να έχει κι άλλα κέρδη πέρα από τους τρεις βαθμούς, μέσα από την ίδιο τον χαρακτήρα που «χτίζεται» στην ομάδα. Αλλά μην ρωτήσεις τι έγινε στο πρώτο μέρος, θα κυριευθείς από την αδράνεια!

Αυτό το 2-3, ήταν το πιο σημαντικό που έχει αποδώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, γιατί είχε μπροστά του, το μεγάλο εμπόδιο με δύο γκολ στην πλάτη του, για να τσεκάρει την αποφασιστικότητά του, ανασηκώνοντας … τα μανίκια σε όλο το φάσμα του. Στιγμές που λες «ή ζεις ή πεθαίνεις»!

Θα πάει αλλιώς τώρα στη Ριζούπολη, όπου θα έπρεπε να πάει ευνοήτως χωρίς διευρυμένη διαφορά. Η ψυχολογία είναι γιγαντωμένη, ενώ αυτή η αγωνιστική -κατά κάποιο τρόπο- τσέκαρε την πιθανότητα να μιλάμε για κούρσα «τεσσάρων» στο πρωτάθλημα, αν ο Άρης αντέξει… τον Καρυπίδη!

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει δείξει μέχρι τώρα ότι κατέχει την «τεχνογνωσία» της νίκης, αλλά μην πλανεύουν τα τέσσερα γκολ που έριξε χθες στην Καλλονή. Στον γενικό δείκτη έχει 18…

Η νίκη του ΟΦΗ στο Μενίδι, ξόρκισε εν πρώτοις τον δαίμονα του «εκτός έδρας και τον έφερε με ασφάλεια στους «τέσσερις» της κορυφής με ρευστές διαφορές, που θα εξαρτηθούν από τα γενικά αποτελέσματα των ντέρμπι.  Για παράδειγμα αν ο ΟΦΗ νικήσει στη Ριζούπολη η διαφορά θα πάει στους τρεις βαθμούς και όλα αρχίζουν πάλι από την αρχή.

Οι αλλαγές του Νιόπλια ήταν από χρυσάφι και φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Όπως και η ίδια η επισήμανση του τεχνικού για την αποκαλυπτική εμφάνιση του Χίζι. «Τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν πολύ και πέρα από το παιχνίδι κερδίσαμε και ένα νεαρό ποδοσφαιριστή, τον Χίζι, που πέτυχε το νικητήριο γκολ». Γενικώς, τα αισθητήρια του πάγκου, μπροστά στο φάσμα καταστροφική ήττα, είχαν βαθιά αντανακλαστικά, αφού και η διάταξη που άλλαξε στο ημίχρονο, αποδείχθηκε νικηφόρα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News