default-image

Το video από το 0-0 του Εργοτέλη στη Ραφήνα

Ποδόσφαιρο
Το video από το 0-0 του Εργοτέλη στη Ραφήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Κόλλησε" στο 0-0 ο Εργοτέλης απέναντι στη Θύελλα στο γήπεδο Ραφήνας και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Ιωνικό που έφερε επίσης ισοπαλία 1-1 με το ΙΝΚΑ.

Ο Εργοτέλης δεν έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στην δυναμική Θύελλα ενώ από τα οκτώ νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αγωνίστηκαν μόλις τρία νέα πρόσωπα. Στην βασική 11άδα έπαιξαν οι Μπάτζιος, Γκαραγκλίδης και ως αλλαγή μπήκε στο ματς ο Μπρατσιάνι.

Η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στη Θύελλα, με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη Βασιλειάδη να αποκρούει εντυπωσιακά σουτ του Χαρακτίδη στο 21', ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε σε δύο ακόμα περιπτώσεις την εστία του Εργοτέλη. Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Κατσικοκέρη, χωρίς να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία των γηπεδούχων και το 0-0 να παραμένει ως το φινάλε.

Θύελλα Ραφήνας: Κατσιούλης, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Γερακωτέλλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Μαστρογιαννούδης (80΄Αράπης), Μπουντάκης (46΄Ζέκιο), Βαζέχα, Ανδρεαδάκης (92΄Κούνας)

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Βογιατζής, Γκοτσούλιας, Τζανής, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Καϊμακαμούδης (63΄ Μπρατσιάνι), Γκαρακλίδης (52΄ Κοιλιάρας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μισέλ.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Πηγή Video: www.rpn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News