default-image

Ασταμάτητη και δεύτερη η Ξάνθη!

Ποδόσφαιρο
Ασταμάτητη και δεύτερη η Ξάνθη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φοβερή και τρομερή Ξάνθη του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε με 2-0 και τον ΠΑΣ Γιάννινα και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στη δεύτερη θέση.

Μια παρένθεση και μόνο ήταν η ήττα της Ξάνθης την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό. Οι Ακρίτες μπήκαν στο γήπεδο με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ που ήθελε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα μετά το διπλό της προηγούμενης Κυριακής στην Τούμπα.

Σχεδόν μετά από ένα χρόνο σκόραρε ο Σολτάνι, βρήκε δίχτυα και ο Γιουνές και η Ξάνθη συνεχίζει ακάθεκτη για την Ευρώπη, περιμένοντας στραβοπατήματα Παναθηναϊκού και Πανιωνίου για να μπορεί να... απολαύσει μόνη της την δεύτερη θέση.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Χατζητερζόγλου (78' Παπαγεωργίου), Τριάδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λουσέρο, Σολτάνι (83' Λάζιτς), Γιουνές (90' Ράνος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης (64' Βιντάλ), Ακόστα, Γιάκος (75' Ναδάλες), Ζάιρο, Μαμπουλού (76' Κόντε).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News