default-image

Με...Σάμπα ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Με...Σάμπα ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ έκρυβαν μία μικρή έκπληξη, αφού ο Κρίστοφερ Σάμπα συμπεριλήφθηκε στην 19άδα.

 Ο Κογκολέζος συμμετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όταν είχε υποστεί θλάση.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμμετέχουν οι Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Τελάντερ, Σάμπα, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.

Επίσης, δεν είναι παρόντες ο τιμωρημένος Ζέκα και οι διεθνείς Εμποκού, Κουλιμπαλί και Γουακάσο και ο αδικαιολογήτως απών, Ιμπάρμπο.

* Ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, το Σάββατο (14/1) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουτρουμπής, Μολέδο, Μέστο, με τον Ιταλό να έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

* Στο ημίχρονο του αθηναϊκού ντέρμπι, θα βραβευθεί από τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Οικονομιδης για την 25ετη προσφορά του στην ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News