Αθλητισμός

Εξ αναβολής αγώνες και Κύπελλο στο βόλεί

 Εξ αναβολής αναμετρήσεις και Κύπελλο περιλαμβάνει το διήμερο στις Εθνικές κατηγορίες του βόλεϊ, οι οποίες θα επανέλθουν σε πλήρη δράση μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων από την επόμενη εβδομάδα.

Σε επίπεδο Κρήτης, η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε το 2016, διατηρώντας το αήττητο σερί της. Η ηρακλειώτικη ομάδα αγωνίζεται στο θεσμό του Κυπέλλου αντιμετωπίζοντας αύριο, στις 16:30, τον Α.Ο. Βάρης «Ο Αναγυρούς», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β' φάσης.

Για την ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α1, όμως δε θα πει όχι να προχωρήσει και στο Κύπελλο. Η ετοιμότητα των παικτών μετά από διακοπή αρκετών εβδομάδων θα φανεί αύριο. Αγωνιστική δράση υπάρχει και για τις άλλες δύο κρητικές ομάδες της Α2 ανδρών, τον ΟΠΕΡ και το ΣΦΠΧ. Η ΕΟΠΕ όρισε τους εξ αναβολής αγώνες της 5ης αγωνιστικής για σήμερα. Έτσι, ο ΟΠΕΡ θα αντιμετωπίσει στις 16:00 εκτός έδρας τον Α.Ο. Μαρκόπουλου, ενώ μακριά από τα Χανιά αγωνίζεται και ο ΣΦΠΧ, ο οποίος την ίδια ώρα θα βρεθεί απέναντι στον Α.Ο. Παλλήνης.

Στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ των γυναικών, ο ΟΠΕΡ αντιμετωπίζει αύριο στις 14:00 την Ε.Α. Πατρών εκτός έδρας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Σχόλια