default-image

Το "πρέπει" της νίκης χρειάζεται ανασηκωμένα μανίκια

Ποδόσφαιρο
Το "πρέπει" της νίκης χρειάζεται ανασηκωμένα μανίκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «πρέπει», έχει ήδη μπει στις αγωνιστικές αποστολές του ΟΦΗ. Πάει Μενίδι; Απέναντι στον σκληροτράχηλο Αχαρναϊκό; Τον πολύ έμπειρο της κατηγορίας; Με το κλασικό χαρακτηριστικό της ομάδας έδρας; Τον ανανεωμένο από το φύγε έλα των παικτών του; Που είναι κοντά στη βαθμολογία; Ο ΟΦΗ πρέπει να κερδίσει!

Ο ΟΦΗ χρειάζεται να αποβάλλει το βαθμολογικό άγχος που τον βαραίνει για να μην απομακρυνθεί από τις προνομιούχες θέσεις. Μετά τον Αχαρναϊκό, έχει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και απανωτά τη Λαμία στο Ηράκλειο. Η αποφασιστικότητα της κρητικής ομάδας, θα μετρήσει πολύ στη μονομαχία του Μενιδίου και το αποτέλεσμα είναι το πρώτο ζητούμενο.

Έχοντας ζήσει τον Γκέραρντ ως προπονητή στον ΟΦΗ, αλλά βλέποντας και το ντοκιμαντέρ του, σκεφτήκαμε τον προπονητή Νίκο Νιόπλια. Δυνατές προσωπικότητες και οι δύο, άριστοι γνώστες του αντικείμενου στην εφαρμογή των θεωρητικών ιδεών επί γηπέδου., αλλά εντελώς διαφορετικοί (προπονητικά) στα ευέλικτα σημεία και στην προσέγγιση, που έχει να κάνει με την ψυχολογία και με επί μέρους ζητήματα της καθημερινότητας. Ο νυν προπονητής του ΟΦΗ γνωρίζει ωστόσο με κάθε λεπτομέρεια όλα εκείνα που μαζί με εκείνον ως παίκτη, γράφτηκε η μεγάλη ιστορία.

Ένα μέγα δείγμα αυτής της επισήμανσης, δόθηκε στην εκπληκτική ομιλία που έκανε στους ποδοσφαιριστές του, πριν το παιγνίδι με τον Πανσερραϊκό, που κυριολεκτικά συνεπήρε όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και τους παράγοντες της διοίκησης, που είχαν την τύχει να το ζήσουν. Έπαθαν πλάκα, από τη θερμότητα του λόγου του, μπροστά σε ένα παιγνίδι που ο ΟΦΗ «έπρεπε» να κερδίσει οπωσδήποτε.

Η άλλη αλήθεια είναι ότι οι αποφάσεις της τρέχουσας περιόδου της διοίκησης του ΟΦΗ, αντικειμενικά, έχουν αφαιρέσει τους συνεργάτες του. Ο Κολιτσιδάκης πρώτα. Τώρα ο Λαμπράκης…

Με δεδομένο μάλιστα ότι μετά τους Μητρόπουλο και Πάγκαλο υπάρχει κινητικότητα να ενισχυθεί η ομάδα σε καίριες θέσεις που έχουν επισημανθεί, οι απαιτήσεις θα αυξηθούν.

Το "πρέπει" της νίκης χρειάζεται τα ανασηκωμένα μανίκια του ηγέτη! Που σημαίνει ακριβώς, "σηκώνομαι προς τα πάνω"

Οι φίλαθλοι τους πιστεύουν και τους προτρέπουν

Αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ, εμψυχώνουν τους παίκτες του ΟΦΗ, να δείξουν τον χαρακτήρα του "πολεμιστή" στα εκτός έδρας παιγνίδια, αρχής γενομένης από το Μενίδι, "καταργώντας" όπως τονίζουν, την διαφορά που εμφανίζεται στην ομάδα σε σχέση με τα παιγνίδια της έδρας. Τα σχόλια αυτά δίνουν και παίρνουν στους "τοίχους" αρκετών ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πέφτουμε σε απόδοση στα εκτός έδρας, αφού έχουμε καλή ομάδα κι αυτό φαίνεται. Να μπαίνετε σαν νικητές, όπως μπαίνετε και στα εντός", είναι από τα σχόλια που συναντήσαμε στο προφίλ του Άγγελου Χαντί στο Facebook!

Έχει να πει πολλά ο Λαμπράκης!

Έχει πολλά να πει ο Σταύρος Λαμπράκης, όπως πάντα. Τώρα όμως και περισσότερα και διπλά! Θέλουμε να τον ακούσουμε για όλα όσα έχει συλλέξει μέσα του ως παραστάσεις μέσα στην πόλη του, στην σεζόν 2016-17, που τρέχει… Μετά τη Θύελλα, έρχεται επί σκηνής στη Μικτή Ζώνη!

Πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι τη δική σου αλήθεια με τον κόσμο που σε πιστεύει. Χωρίς στρογγυλέματα, υπονοούμενα, δήθεν ή σαλιαρίσματα. Αυθεντικά και στα ίσα…

«Δεν είναι η ζωή να παίζεις μαζί της, δεν είναι π..άνα δεν είναι αγία, δεν δίνει ρεπό δεν κάνει απεργία η ζωή…». Ο στίχος του Γιώργου Ανδρέου στο τραγούδι του, είναι αυτό που λέμε «κοίτα κατάματα»! (Είναι η μπάλα!)

Επιστρέφει η "Συναίνεση" Τζώρτζογλου!

Οι εξελίξεις στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από την πικρή εμπειρία της ΠΔΕ στην ΕΠΟ, έχουν δικαιώσει για μια ακόμη φορά την σταθερή θέση του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου για «συναίνεση» μέσα από εκλογές. Η νέα ανάδειξη της πρωτοβουλίας του από την «γεμάτη» συνέντευξη του στην «Νέα Κρήτη», έχει στηριχθεί καθαρά στις τρέχουσες διαπιστώσεις.

Διαβάστε: Επιμένει ο Τζώρτζογλου για διοίκηση κοινής συναίνεσης με πρόεδρο Γραμμένο!

Η ΠΔΕ και ο Κουτσοκούμνης, όχι μόνο δεν δικαίωσαν την έννοια «εξομάλυνση», αλλά κινούνται και απειλητικά εναντίον της ίδιας της υπόστασης των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Αρκετοί το έχουν πάρει χαμπάρι ανεξαρτήτως παράταξης και το επικρατέστερο είναι να υπάρξει αντίδραση, μέσα από την πρωτοβουλία διαρκείας του προέδρου της ΕΠΣΗ. Αλλά οι "μεγάλοι" πάλι θα κάνουν τη ζημιά! Σιγά μην "κάτσει" ο κυρ Δημήτρης!

Αν ισχύσει βράσε όρυζα!

"Τον βάλαμε για να μπορέσει να συνεννοηθεί με την κυβέρνηση χωρίς συγκρούσεις, να βοηθήσει την ΕΠΟ να ορθοποδήσει και να επιβάλλει αναίμακτα την εναρμόνιση της εθνικής αθλητικής νομοθεσίας με το καταστατικό και τους κανονισμούς της FIFA κι αυτός κάνει προσωπικό παιχνίδι". Αν αληθεύουν όσα γράφονται από έμπειρο συντάκτη, (παρ' ότι προέρχεται από την απελθούσα εξουσία της ΕΠΟ), ότι λέγονται σε FIFA και UEFA, για τον Κύπριο, βράσε ρύζι, να φας τριφύλλι! Ειδικά αν ισχύει το "Μην μας μπερδεύετε με αυτόν"…

Στ.Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News