default-image

Αδυνατεί να φιλοξενήσει αγώνα το Καυτανζόγλειο

Ποδόσφαιρο
Αδυνατεί να φιλοξενήσει αγώνα το Καυτανζόγλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει για την ακαταλληλότητα του γηπέδου αναφορικά με τη διεξαγωγή του αγώνα του Ηρακλή με τη Βέροια έστειλε η επιτροπή του Καυτανζογλείου.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες οδηγούν -κατά πάσα πιθανότητα- στην αναβολή του αυριανού αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και την Κέρκυρα, ειδικότερα μετά το έγγραφο που απέστειλε σήμερα στη Super League η επιτροπή του Σταδίου Καυτανζογλείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπεύθυνων του γηπέδου, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν έχει βελτιωθεί καθόλου τις τελευταίες μέρες, αφού πλέον το χιόνι έχει γίνει πάγος, κάνοντας την κατάσταση επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Παράλληλα, τονίζεται ότι παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από το προσωπικό του γηπέδου για τον καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό αποτέλεσμα, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος καταστροφής του χόρτου και εκτός των άλλων οι σωληνώσεις έχουν παγώσει, άρα όχι μόνο δεν υπάρχει θέρμανση, αλλά ούτε νερό.

«Είναι αμφίβολο. Δεν υπάρχει νερό και θέρμανση στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Γίνεται μια προσπάθεια να αποκατασταθούν οι ζημιές. Ο αγωνιστικός χώρος είναι καλυμμένος με χιόνι και το στάδιο δεν έχει ειδικό μηχάνημα για να τον καθαρίσει.

Βέβαια, υπάρχει αμφιβολία για το κατά πόσο θα επιβιώσει το χόρτο από αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το παιχνίδι. Η Super League ζήτησε να καθαριστεί με σκούπες αλλά και αυτό είναι δύσκολο δεδομένου ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού στο στάδιο», δήλωσε ο πρόεδρος της διοίκησης του γηπέδου, Απόστολος Μητιντζής στο «Αθλητικό Metropolis» και πλέον το... μπαλάκι περνά στη διοργανώτρια αρχή.

Πηγή: Sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News