default-image

Μπαίνει αύριο ο Βουό, εκτός Μπουρσέλης και Φαζός

Ποδόσφαιρο
Μπαίνει αύριο ο Βουό, εκτός Μπουρσέλης και Φαζός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του Νίκου Νιόπλια ενόψει του κυριακάτικου (3μ.μ.) εκτός έδρας αγώνα του ΟΦΗ με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Σημαντικότερο όλων η απουσία του Πάτρικ Βουό, ο οποίος επιστρέφει σήμερα το απόγευμα από την Πορτογαλία, όπου βρέθηκε για προσωπικούς λόγους. Στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν το ματς θα είναι «παρών» και από εκεί και πέρα ο προπονητής του θα κρίνει το κατά πόσο είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Μενίδι.

Εκτός αποστολής θα είναι σίγουρα ο Αντώνης Μπουρσέλης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα σε αυξημένη ένταση, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Θεραπεία έκανε και ο Μανόλης Φαζός που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στο ισχίο.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ μετά το τέλος της ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

Στις 4μ.μ. με Λαμία

Εντωμεταξύ, άλλαξε και πάλι η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τη Λαμία το επόμενο Σάββατο (21/1) στο «Γεντί Κουλέ». Η αναμέτρηση ήταν αρχικά να διεξαχθεί στις 3μ.μ., αργότερα μετατέθηκε για τις 5μ.μ. και τώρα υπάρχει νέα ενημέρωση ότι η σέντρα θα γίνει στις 4μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News