Αθλητισμός

Μπουχαλάκης: Να πάρουμε εκδίκηση από τον Πλατανιά

Ο ηρακλειώτης Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού στον 1ο γύρο της Super League με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Χανιά (14/1, 19:30).  

Ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να ανοίξει τη διαφορά από τις ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία.

Αναλυτικά, μίλησε για:

το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού: "Θα έχουμε περισσότερες μέρες ξεκούρασης μετά την τελευταία αναβολή, αλλά δεν παύει να έχουμε μπει σε μια περίοδο που έχουμε πιο πολλούς και δύσκολους αγώνες. Προπονούμαστε γι' αυτό και θα είμαστε έτοιμο".

τον αγώνα με τον Πλατανιά: "Ο Πλατανιάς είναι στην καλύτερή του κατάσταση, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά τον ξέρουμε. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο απέναντι στον Πλατανιά, κάνει καλές χρονιές. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην την ξαναπατήσουμε και να πάρουμε εκδίκηση για πέρυσι".

τη μεγάλη διαφορά από τους διώκτες: "Όταν έχεις διαφορά 12 βαθμών είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος, αλλά θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά, στα παιχνίδια της Ευρώπης και στο πρωτάθλημα, γιατί όχι, να μεγαλώσουμε τη διαφορά".

τις κοντινές αποστάσεις των ομάδων, πλην του Ολυμπιακού: "Υπάρχουν 10-12 ομάδες που είναι πολύ ανταγωνιστικές και φαίνεται από τη βαθμολογία. Είναι καλό να βελτιώνεται το πρωτάθλημα, αλλά όχι μόνο από τη δεύτερη θέση και κάτω".

Σχόλια