Αθλητισμός

Οι μικροί της Κρήτης παίζουν πόλο

Ανοίγει σήμερα Παρασκευή η αυλαία της α' προκριματικής φάσης του παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (γενν. 2002) για τον όμιλο της Κρήτης. Στον όμιλο της Κρήτης θα πάρουν μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ο ΟΦΗ και ο Α.Ο. Πλιτς Πλατς.

Στη β' προκριματική φάση (31/3-2/4) προκρίνονται συνολικά 44 ομάδες. Ουσιαστικά αποκλείονται μόνο οι ομάδες που θα τερματίσουν στην τελευταία θέση των ομίλων της α' φάσης. Στην περίπτωση της Κρήτης, από τις τέσσερις ομάδες που μετέχουν εκτός θα μείνει μόνο μία.

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: (16:00) Ν.Ο. Ρεθύμνου-ΟΦΗ, (17:00) Ν.Ο. Χανίων-Πλιτς Πλατς. Το μίνι πρωτάθλημα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 14/1 με τους εξής αγώνες: Αύριο: (10:00) Ν.Ο. Ρεθύμνου-Πλιτς Πλατς, (11:00) Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ, (17:00) Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου, (18:00) ΟΦΗ-Πλιτς Πλατς.

Παράλληλα με τον όμιλο της Κρήτης διεξάγονται το τριήμερο άλλοι έξι όμιλοι, ενώ, λόγω της κακοκαιρίας, αναβάλλονται για τις 20-22/1 οι αγώνες των ομίλων Α' και Β' Θεσσαλονίκης και Λάρισας, ενώ τις ίδιες ημερομηνίες θα γίνουν και οι αγώνες στον Όμιλο Πτολεμαΐδας.

Σχόλια