default-image

Με νέα πρόσωπα στη Ραφήνα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Με νέα πρόσωπα στη Ραφήνα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη κινητικότητα σε όλα τα "μέτωπα" για τον Εργοτέλη, καθώς το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας μεθαύριο Κυριακή είναι στο επίκεντρο, ενώ ταυτόχρονα πάει και για τις σημαντικές... πινελιές σε μεταγραφικό επίπεδο.

Για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής πάντως, οι "κιτρινόμαυροι" θα πάνε με το ανανεωμένο προφίλ τους στην Αθήνα, αφού, εκτός απροόπτου, σήμερα θα έχουν στα χέρια τους τα δελτία τεσσάρων νέων αποκτημάτων.

Ο Γκαρακλίδης είναι ήδη διαθέσιμος για τον Νίκο Ουσταμπασίδη, ενώ εντός της ημέρας το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Νικολακάκη, Παπαπαναγιώτου, Μπρατσάνι και Μπάτζιο. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή, εφόσον όλα πάνε καλά. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπου ο Εργοτέλης θα πρέπει να φύγει με το διπλό από τη Ραφήνα σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Οι επόμενες κινήσεις

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος Γιώργος Βρέντζος και ο τεχνικός διευθυντής Σταύρος Λαμπράκης είναι σε "ανοιχτή γραμμή" με τον Νίκο Ουσταμπασίδη, για τις επόμενες κινήσεις που αφορούν το έμψυχο δυναμικό. Σχετικά με τις αποχωρήσεις, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει το πολύ μία ακόμη, καθώς ήδη το προηγούμενο διάστημα αποχώρησαν για διαφορετικούς λόγους αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες, με πολλή προσοχή θα γίνουν οι επιλογές, που θα ανεβάσουν επίπεδο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Βέβαια, σημαντικό κεφάλαιο είναι και η θέση του τερματοφύλακα, όπου έχει ακουστεί το όνομα του Καβουσάκη, αλλά είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Θα πρέπει να τονιστεί, πάντως, ότι οι "κιτρινόμαυροι" δείχνουν εμπιστοσύνη και στον Βασιλειάδη, που δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στις προπονήσεις.

Για τη μεσοεπιθετική γραμμή, τις τελευταίες ημέρες "έπαιξε" το όνομα του Τζιώρα, αλλά και του Μανόλη Ροβίθη. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Εργοτέλης να κάνει δυναμικό "μπάσιμο" για τον τελευταίο, αν επιβεβαιωθεί η λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News