default-image

Ρήξη χιαστών ο Καρβελάς, χάνει τη χρονιά

Αθλητισμός
Ρήξη χιαστών ο Καρβελάς, χάνει τη χρονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Παγώνουν" τα χαμόγελα στο Ατσαλένιο από την πρόκριση στο Κύπελλο Γ' Εθνικής επί της Ρόδου, καθώς τα νέα που έρχονται από τον τραυματισμό του Άγγελου Καρβελά  δυστυχώς δεν είναι καλά. Οι φόβοι που υπήρχαν για  ρήξη χιαστών δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης.

Ο αμυντικός του ΠΟΑ τραυματίστηκε στο γόνατο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Τετάρτης και αποχώρησε υποβασταζόμενος, με την κατάσταση του τραυματισμού του από την πρώτη στιγμή να δείχνει δύσκολη, καθώς ο πόνος ήταν ιδιαίτερα έντονος.

 Στο πλευρό του μετά το παιχνίδι βρέθηκαν όλοι οι συμπαίκτες του, ενώ χθες το πρωί ο Άγγελος Καρβελάς εξετάστηκε από το γιατρό κ. Παναγιώτη Αντωνακάκη και από την πρώτη στιγμή οι  πληροφορίες έκαναν λόγο για ζημιά στο αριστερό γόνατο. Ακολούθησε η μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά πριν λίγο...

Ο νεαρός Καρβελάς μετά από αυτή την εξέλιξη χάνει το υπόλοιπο της σεζόν αφού υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί αρκετούς μήνες για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Όπως είναι φυσιολογικό, στην ομάδα του Ατσαλένιου ο τραυματισμός αυτός επηρεάζει το κλίμα. Οι υπόλοιποι παίκτες καλούνται να  συνεχίσουν την προετοιμασία τους και να επικεντρωθούν στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News