default-image

Μετά τον Πάγκαλο ακολουθούν και άλλοι στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Μετά τον Πάγκαλο ακολουθούν και άλλοι στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσια έκβαση είχε για τον ΟΦΗ η υπόθεση του Ντίνου Πάγκαλου, που εξελίχθηκε σε μίνι σίριαλ, όμως ο Χανιώτης επιθετικός θεωρείται πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου. Χθες έγινε το τελευταίο... βήμα, καθώς πήρε στα χέρια του την "ελευθέρας" από την Α.Ε. Ζακακίου.

Η κυπριακή ομάδα, με την οποία έκανε πολύ καλό πρώτο μισό στη σεζόν (14 συμμετοχές, 8 γκολ), είχε ενστάσεις για την αποδέσμευσή του. Ο έμπειρος παίκτης πίεσε αρκετά όλο αυτό το διάστημα τη διοίκηση, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρη η μεγάλη θέληση να αγωνιστεί στον ΟΦΗ. Τελικά τα κατάφερε, κάνοντας κάποιες υποχωρήσεις και σε χρήματα που ήταν να λαμβάνει, ενώ και η ομάδα του Ηρακλείου έκανε κάποιες καθοριστικές επαφές με την Α.Ε. Ζακακίου.

Ο Πάγκαλος αναμένεται στο Ηράκλειο την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Η συμφωνία του με τους "ασπρόμαυρους" θεωρείται δεδομένη, οπότε την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το δεύτερο απόκτημα του Ιανουαρίου (μετά τον Μητρόπουλο).

Φουλ για τέσσερις παίκτες

Η χθεσινή μέρα είχε αρκετές συζητήσεις στον ΟΦΗ μεταγραφικού περιεχομένου κυρίως, ενώ δρομολογήθηκε και το θέμα Μίκιτς. Άλλωστε, το "διαζύγιο" με το Σέρβο μπακ δημιούργησε νέα δεδομένα στις... αναζητήσεις. Η ομάδα του Ηρακλείου κινείται για την απόκτηση και αμυντικού για το δεξί άκρο, αν και σ' αυτή την περίπτωση υπάρχει ένας αστερίσκος. Αν ο Κομεσίδης "μονιμοποιηθεί" στη συγκεκριμένη θέση, ως δυάδα με τον Κιάσσο, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για στόπερ. Ουσιαστικά, αυτό θα κριθεί από την αξιοπιστία των επιλογών στις θέσεις αυτές.

Από 'κει και πέρα, εντατικά πλέον αναζητείται και τερματοφύλακας, τη στιγμή που στον ΟΦΗ περιμένουν τις εξελίξεις για τον Μπαντή. Σύμφωνα με κάποιες χθεσινές πληροφορίες, αυτό θα φέρει... ντόμινο εξελίξεων, πέρα από την περίπτωση Κασμερίδη που δεν υπολογίζεται. Επιθετικός που πλαισιώσει τον Πάτρικ Βουό, αλλά και επιτελικός μέσος θεωρούνται εδώ και μέρες άμεσες ανάγκες. Για τη "γραμμή κρούσης" υπάρχουν προχωρημένες επαφές και ακούγεται έντονα ότι μέχρι μεθαύριο Κυριακή ίσως "κλείσει" η συμφωνία με Έλληνα στράικερ που έχει ξεχωρίσει μεταξύ των επιλογών.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι συζητήσεις στο "εσωτερικό" για να λυθούν τα συμβόλαια των παικτών που δεν είναι στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News