default-image

Συγκίνησαν Πρίντεζης και Βασιλόπουλος

Μπάσκετ
Συγκίνησαν Πρίντεζης και Βασιλόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Βαρκελώνη, ο Γιώργος Πρίντεζης, με μήνυμα του στο facebook, αφιέρωσε το "διπλό" επί της Μπαρτσελόνα στον επί σειρά ετών φίλο και συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και ο Γιώργος Πρίντεζης έγραψε τα εξής: "Panagiotis Vasilopoulos αφιερωμένη σε σένα αδελφέ. να σαι πάντα καλά κ υγιής να τον θυμάσαι! Σου αξίζουν τα καλύτερα!

Λίγες ώρες αργότερα δεν άργησε να έρθει η "απάντηση" από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο φόργουορντ του Κολοσσού Ρόδου συγκίνησε και αυτός με την σειρά του, γράφοντας "Είπες ρε αδερφε Georgios Printezis να με λυγισεις...!! Σε ευχαριστώ πολύ.. Τελικά στο τέλος της μέρας αυτό που μένει είναι τι άνθρωπος είσαι! Τίποτα άλλο… Μόνο αυτό θυμούνται όλοι ,και έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν έχεις δίπλα σου ή ακόμα και μακριά σου ανθρώπους που ξέρεις ότι σέβονται κ αγαπάνε αυτό που έχεις μέσα σου.. Κάνει τον πόνο της απώλειας πολύ πιο υποφερτό.. Υγεία πάνω απ/ όλα για όλους μας..! Κάποιοι μας καμαρώνουν από ψηλά, εγώ σε καμαρώνω από τον καναπέ πάντως.."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News