default-image

Στο μίτινγκ της Ορλεάνης ο Φιλιππίδης

Σπορ
Στο μίτινγκ της Ορλεάνης ο Φιλιππίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τη Γαλλία αναχωρεί σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης ο οποίος αύριο ξεκινά τους αγώνες του για τη σεζόν του 2017 στο κλειστό στίβο, από το μίτινγκ της Ορλεάνης.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα θα πάρει μέρος στον πρώτη αγώνα της σειράς Elite Tour όπου είχε αγωνιστεί και πέρσι και με 5.67μ. είχε ολοκληρώσει στη δεύτερη θέση πίσω από τον Κινέζο Τσάνγκρουι Ξου ο οποίος είχε περάσει το 5.81μ.

Ο Φιλιππίδης, όπως αναφέρει το sportsfeed.gr θα έχει και την ευκαιρία να συνεχίσει την προετοιμασία του σε πιο ανθρώπινες συνθήκες. Στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ τις τελευταίες μέρες η θερμοκρασία είχε φτάσει ακόμα και τους τρεις βαθμούς! Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο κίνδυνος τραυματισμού για όλους τους αθλητές είναι ορατός και για το λόγο αυτό κανένας δεν λειτουργεί στο 100%.

Από την Ορλεάνη ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ θα συνεχίσει σε Κότμπους (25/1) και Ρουέν (28/1) για να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του κλειστού στίβου στο Βελιγράδι. Στον αγώνα της Ορλεάνης, ο Φιλιππίδης θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Γάλλους, Κέβιν Μεναλντό, Στάνλει Τζόζεφ, Ζερόμ Κλαβιέ, Βαλεντίν Λαβιλενί και τον Κινέζο Μπόκαϊ Χουάνγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News