default-image

Το μέλλον ανήκει στις Μικτές Ηρακλείου!

Ποδόσφαιρο
Το μέλλον ανήκει στις Μικτές Ηρακλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάκτηση των παγκρήτιων πρωταθλημάτων από τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ ασφαλώς και δεν αποτελεί έκπληξη. Άλλωστε το Ηράκλειο στο ενωσιακό ποδόσφαιρο έχει κυριαρχήσει τις τελευταίες δεκαετίες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΒΑΡΔΑΛΑΧΑΚΗΣ

Μάλιστα δεν έχει μείνει εκεί αλλά έχει καταγράψει επιτυχίες και σε πανελλήνιο επίπεδο, που το έχουν αναδείξει σε πανελλήνια δύναμη. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την προσπάθεια που καταβάλλουν και οι άλλες Ενώσεις της Κρήτης για να μπορέσουν να κοντράρουν αγωνιστικά τις Μικτές ΕΠΣΗ. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια έδειχνε η ψαλίδα να κλείνει. Ήταν οι εποχές όπου Λασίθι και Χανιά γεύτηκαν την… γλύκα της κορυφής. Αλλά και πάλι οι Μικτές Ηρακλείου ανέκτησαν τα ηνία του κρητικού ποδοσφαίρου. Κι έτσι τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται ανίκητες!

Μάλιστα φέτος και μετά από μεγάλο διάστημα, οι Μικτές ΕΠΣΗ θα εκπροσωπήσουν το κρητικό ποδόσφαιρο στη συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματος αυτόνομες και όχι ως Μικτές Περιφέρειας Κρήτης, όπως συνέβαινε στις πιο πρόσφατες διοργανώσεις.

Ουσιαστικά, τα συγκροτήματα του Ηρακλείου έχουν μπροστά τους πλέον μια μεγάλη πρόκληση και αυτή είναι μια πορεία όσο πιο μακριά γίνεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Με την κατάκτηση των τίτλων στους ομίλους τους, προκρίθηκαν στους «8» και θα παίξουν στις 15 Φεβρουαρίου με Λέσβο οι Νέοι και με Δωδεκάνησα οι Παίδες, σε ουδέτερα γήπεδα. Έχοντας την δυνατότητα να παρακολουθήσω όλα τα φετινά παιχνίδια των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ, πιστεύω ότι φέτος είναι η μεγάλη τους ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη! Πρόκειται για ομάδες με όλη τη σημασία της λέξης! Με τη σπουδαία στήριξη από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων, η οποία προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Άλλωστε οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και σε αυτό το επίπεδο το Ηράκλειο ξεχωρίζει στο ενωσιακό ποδόσφαιρο.

Να γνωρίζετε πάντως πως ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν στη συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματος, πολλά από τα παιδιά που αγωνίζονται φέτος στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ, σύντομα θα μας απασχολήσουν θετικά για τα ποδοσφαιρικά τους βήματα. Το μέλλον είναι δικό τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News