default-image

Χωρίς Νάστο και Κώτσιο ο ΟΦΗ στο Μενίδι

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Νάστο και Κώτσιο ο ΟΦΗ στο Μενίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (3μμ) με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, με την ομάδα του Ηρακλείου να αφήνει πίσω της την ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών για το ταξίδι προς την Ξάνθη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και να βλέπει το δύσκολο επόμενο ματς πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Νάστος και ο Κώτσιος λόγω καρτών. Μάλιστα ο Νάστος, όπως και ο Μάνος, έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς λόγω ίωσης δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα ενώ ατομικό έκανε και ο Μπουρσέλης.

Απών ήταν ο Βουό, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία και επιστρέφει την Παρασκευή (13/1), για να τεθεί στη διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (13/1) το πρωί, στο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό.

Τραπέζι στην ομάδα Κ19

Με αφορμή έναρξη πρωταθλήματος της Κ19 του ΟΦΗ, το οποίο ξεκινάει στις 22 Ιανουαρίου η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα παραθέσει δείπνο στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες την Παρασκευή (13/1) το βράδυ στο «Κτήμα Αρχοντικό» στη Ροδιά.

Να σημειωθεί ότι στην Κ19 του ΟΦΗ είναι εν αναμονή της κλήρωσης, για να μάθουν με ποιον αντίπαλο αγωνίζονται στο πρώτο τους παιχνίδι. Στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος η Κ19 του ΟΦΗ θα αναμετρηθεί με τον Κισσαμικό και τον ΑΟΧανιά, στον «κρητικό όμιλο» του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News