Αθλητισμός

Καταιγιστικές αλλαγές και νέα αρχή στον Εργοτέλη!

Ραγδαίες αλλά και ιδιαίτερα θετικές οι χθεσινές εξελίξεις στον Εργοτέλη! Διοικούσα επιτροπή με πρόεδρο τον Γιώργο Στειακάκη και σύμφωνα με τη θέληση και την επιθυμία του Γιώργου Βρέντζου αναλαμβάνει πλέον  τα τμήματα υποδομής του συλλόγου στο ποδόσφαιρο (όλα μετά την πρώτη ομάδα)!

Επαναλαμβάνουμε ήταν κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος ο κ. Βρέντζος για να αφοσιωθεί στη μεγάλη ομάδα και έτσι Νέοι Εργοτέλη, Κανάρια, Μαρτινέγκο, Ακαδημία γενικότερα και γυναικεία τμήματα θα λειτουργούν και θα διοικούνται από αυτή την επιτροπή όπου ο κ. Στειακάκης δε θα είναι μόνος του! Παλιοί Εργοτελίτες (Ταμιωλάκης, Σεβαστάκης, Φιλιπάκης, Καπετανάκης κ.α.) με σημαντική προσφορά στον σύλλογο αλλά και άνθρωποι που ήταν στην ομάδα (για παράδειγμα ο επιχειρηματίας κ. Καραταράκης) θα συνδράμουν στην προσπάθεια του κ. Στειακάκη και αυτό μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρει! Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται λίαν συντόμως

 Έφυγε... αλλά μένει ο Κουτσάκης;

Στην πρώτη ομάδα, την ίδια ώρα, μπορεί να ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Κουτσάκη αλλά τιποτα δεν πρέπει να αποκλειοστεί για το εγγύς μέλλον. Η σχετική ανακοίνωση εξάλλου αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αναφέροντας:

«Ο Εργοτέλης ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον Βαγγέλη Κουτσάκη, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, όπως άλλωστε ήταν πάντα ανεξάρτητα αν κατείχε κάποια θέση επίσημα.

Ο επαγγελματισμός, το ήθος και η αγάπη του Βαγγέλη για τον Εργοτέλη είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Πρόκειται για ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του Συλλόγου. Η παρουσία του στο Μαρτινέγκο είναι επιθυμητή και απαραίτητη. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε  επιτυχία!»

Τέλος, παρελθόν-όπως αναμενόταν-είναι από χθες και επίσημα για τον Εργοτέλη ο Πόι. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Ο ΓΣ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάουρο Πόι. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του."

Ασφαλώς οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν σταματήσει και αναμένεται η κίνηση ειδικά για τον τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό του Στεφανάκου. Αυτή τη στιγμή πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί στη Ραφήνα με βασικό γκολκίπερ τον Βασιλειάδη και πιθανώς στον πάγκο θα καθίσει ο νεαρός Γιώργος Χανιωτάκης (γιος του παλαίμαχου Κώστα Χανιωτάκη).

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

Σχόλια