default-image

Αρχηγός που δεν "μασάει" τα λόγια του! (video)

Ποδόσφαιρο
Αρχηγός που δεν "μασάει" τα λόγια του! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκείνο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει στον Ηλία Κώτσιο είναι η αυθεντικότητα στην έκφρασή του. Είναι αληθινός, χωρίς δήθεν και περιστροφές. Στα ίσα!

Ο έμπειρος αμυντικός με τις μεγάλες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, εμφανίσθηκε στη "Μικτή Ζώνη" της Κρήτη TV, και είπε πράγματα που αισθανόταν, με τη γλώσσα της αλήθειας και καμία περιστροφή στο λόγο του.

Για την ομάδα, το πρωτάθλημα, το παρασκήνιο, τον «φόβο» στα εκτός έδρας και την πίστη που πρέπει να έχουν όλοι στον ΟΦΗ για αυτό που επιτελείται φέτος στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Διαβάστε:  Ηλίας Κώτσιος: Να μας δείξει εμπιστοσύνη ο κόσμος

 Ακόμη και στο σημείο που κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για κάποιες κριτικές που δέχθηκε τελευταία, αλλά και αν είναι ικανοποιημένος φέτος, από τον εαυτό του, ο αρχηγός δεν κρύφθηκε. Είπε μεταξύ άλλων:

"Εγώ ήρθα στον ΟΦΗ για να βοηθήσω! Δεν ήρθα τώρα για την προοπτική της μεγάλης καριέρας. Η ζωή μου είναι εδώ στο Ηράκλειο, το σπίτι μου και θέλω να βοηθήσω αυτή την ομάδα! Είτε δεν παίζω και είμαι στον πάγκο, είτε δεν είμαι στην αποστολή εγώ δε θα δημιουργήσω πρόβλημα!".

Στο ερώτημα δε "Λαρισαίος ή Ηρακλειώτης", ο έμπειρος αμυντικός απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη!  "Μα ήδη το έχω εκφράσει στην πράξη. Η ζωή μου, η οικογένεια μου, το σπίτι μου, είναι εδώ. Ηρακλειώτης, χωρίς συζήτηση"!

Καλός συνομιλητής ο Κώτσιος, σου λέει αυτό που νιώθει και το αιτιολογεί…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News