Αθλητισμός

Η ταλαιπωρία και ο… Γολγοθάς της αποστολής του ΟΦΗ

Ένα 24ωρο ταλαιπωρίας και απίστευτης κούρασης για τα μέλη της αποστολής του ΟΦΗ σε αεροδρόμιο και ξενοδοχεία, σε σημείο που οι αντοχές των ποδοσφαιριστών να μην υπάρχουν πλέον.

Για τους ανθρώπους της ομάδας, ένα μεγάλο... γιατί; παραμένει αναπάντητο. Με δεδομένη την σφοδρή κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα, οι ποδοσφαιρικές αρχές θα έπρεπε να είχαν προστατεύσει τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία περιμένοντας την πτήση για Αλεξανδρούπολη, που δεν έγινε ποτέ, με τους παίκτες να κοιμούνται στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".

Βέβαια, το ταξίδι με προορισμό την Ξάνθη είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τρίτης και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με την αποστολή να επιστρέφει τελικά σε τρεις… δόσεις.

Η διαδρομή λίγο πολύ γνωστή και στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ αναφέρεται: «Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι (3μμ) από το Ηράκλειο για την Αθήνα. Από εκεί επρόκειτο να πετάξει στις 6 το απόγευμα της ίδια μέρας για την Χρυσούπολη Καβάλας και από εκεί μετά οδικώς να μεταβεί στην Ξάνθη, για το παιχνίδι Κυπέλλου που είχε οριστεί για την Τετάρτη (11/1, 3μμ).

Η πτήση για την Καβάλα ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ σε συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία, έψαξαν την επιλογή να ταξιδέψουν αργά το βράδυ για την Αλεξανδρούπολη, αλλά και αυτή η πτήση ματαιώθηκε.

Η επόμενη επιλογή ήταν η πτήση της Τετάρτης (11/1) στις 7 το πρωί, από την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη.

Η αποστολή του ΟΦΗ αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο την Τρίτη (10/1) αργά το βράδυ και οι παίκτες του ΟΦΗ, ξύπνησαν στις 4 τα χαράματα για να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, ώστε να ταξιδέψουν.

Στις 7 το πρωί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, αλλά μετά από λίγο τους ζητήθηκε να κατέβουν, καθώς και αυτή η πτήση ματαιώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών!

Αυτή ήταν η τελευταία τους δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ξάνθη, καθώς δεν υπήρχε καμία άλλη επιλογή για να βρίσκονται έγκαιρα στο γήπεδο, για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Αμέσως μετά οι άνθρωποι του ΟΦΗ, άρχισαν την προσπάθεια για να βρουν εισιτήρια για την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο.

Ούτε αυτό ήταν εύκολο. Τελικά μετά από προσπάθεια, βρέθηκαν εισιτήρια, ώστε η αποστολή να επιστρέψει στη βάση της, σε… τρείς δόσεις και διαφορετικές πτήσεις!

Ο ΟΦΗ έλαβε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τις αεροπορικές εταιρείες, για την αδυναμία να μεταβεί στον προορισμό του και θα τα προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου το παιχνίδι με την Ξάνθη, να οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Σχόλια