default-image

Με νέα πρόσωπα ο ΠΟΑ σήμερα κόντρα στη Ρόδο

Ποδόσφαιρο
Με νέα πρόσωπα ο ΠΟΑ σήμερα κόντρα στη Ρόδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς την παραμικρή πίεση για το αποτέλεσμα, ο ΠΟΑ αντιμετωπίζει σήμερα στις 14:00 στο Ατσαλένιο την Ρόδο, για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Οι "πράσινοι" μάλιστα βλέπουν την αναμέτρηση ως ευκαιρία για να πάρουν ευκαιρίες και παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, γι' αυτό και ο Βασίλης Κρασανάκης πήρε πολλά νέα παιδιά πήρε στην αποστολή.

Μάλιστα, εκτός 18άδας για το σημερινό παιχνίδι έμειναν οι έμπειροι Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Χατζηανδρέου, ο βασικός τερματοφύλακας Γιαγκιόζης αλλά και ο τραυματίας Πετράκης.

Οι παίκτες που βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το σημερινό παιχνίδι είναι οι: Ματαλλιωτάκης, Ζαργκλής, Καρβελάς, Αραβιάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Σταθόγλου, Μπουτσάκης, Ξυλούρης, Φραγκιαδάκης, Αμπντουραχμάνι, Γιαννόπουλος, Σακλαμάκης, Λυδάκης, Ντραγκόντι, Πετράς, Βρεττός, Παπαδομιχελάκης. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Κασσελάκης (Χανίων) με βοηθούς τους Καντανολέων και Τσιλίκα από την ίδια Ένωση. Να σημειώσουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού ΠΟΑ-Ρόδος θα αντιμετωπίσει στην 4η αγωνιστική του Κυπέλλου την Κηφισιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News