Αθλητισμός

Τελικός τίτλου για τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ

Η 6η και τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων διεξάγεται σήμερα για τις Μικτές των Ενώσεων της Κρήτης με τα παιχνίδια Ηράκλειο-Χανιά στο Μαρτινέγκο και Ρέθυμνο-Λασίθι στην Επισκοπή.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο παιχνίδι των Νέων Ηράκλειο-Χανιά καθώς θα κριθεί ο τίτλος! Το συγκρότημα της ΕΠΣΗ παίρνει το πρωτάθλημα έστω και με ισοπαλία ενώ τα Χανιά θέλουν μόνο νίκη.

Την αποστολή που επέλεξε για την Μικτή Νέων ΕΠΣΗ ο προπονητής Δημήτρης Τριβιζαδάκης αποτελούν οι: Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Κουρίνος, Ζερβάκης, Κουγιουμουτζής (ΟΦΗ '94), Μακρυγιαννάκης (Κεραυνός), Χαϊντίνι, Αλεξάκης, Στεφανάκης, Παπαδάκης, Δολαψάκης (Κανάρια), Σηφάκης, Ψαράς, Χιώτης (Δόξα), Κεφαλογιάννης (Ολυμπιακός), Κοιλάδης, Αρχοντάκης (Ν.Αλμυρού), Μυλωνάκης (ΠΟΗ).

Όσον αφορά τους Παίδες έχουν κριθεί τα πάντα, με την Μικτή Ηρακλείου να είναι πρωταθλήτρια και θέλει να κλείσει τον όμιλο με το απόλυτο νικών. Ο Γιάννης Μπασκάκης ανακοίνωσε την 18άδα της ΕΠΣΗ, που αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τσαμπουράκης, Καφούσης, Γαρεφαλάκης, Κουτεντάκης, Σμπώκος, Σημαιάκης (ΟΦΗ), Τσαμαντιώτης, Χαλκιαδάκης, Καρδουλάκης, Ματαλλιωτάκης, Ψιμόπουλος (Εργοτέλης), Μακατουνάκης, Ζηδιανάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης (Λίντο), Βασιλάκης, Γωνιωτάκης (ΠΟΑ), Μακρυδάκης (ΑΟΤ).

Όσον αφορά τους διαιτητές των αναμετρήσεων είναι:

Παίδες (13:00)

*ΕΠΣ Ρεθύμνου- ΕΠΣ Λασιθίου (γηπ. Επισκοπής): Κασαπάκης Κ., Μερκουλίδης, Καμπιτάκης (Ηρακλείου).

*ΕΠΣ Ηρακλείου- ΕΠΣ Χανίων (γηπ. Εργοτέλη): Ταμπουρατζής, Φραγκιαδάκης, Κοκοτάκης (Λασιθίου).

Η βαθμολογία: Ηράκλειο 15, Χανιά 10, Λασίθι 4, Ρέθυμνο 0.

Νέοι (15:00)

*ΕΠΣ Ρεθύμνου- ΕΠΣ Λασιθίου (γηπ. Επισκοπής): Κρασαγάκης, Μερκουλίδης, Καμπιτάκης (Ηρακλείου).

*ΕΠΣ Ηρακλείου- ΕΠΣ Χανίων (γηπ. Εργοτέλη): Κοκκινάκης Μ., Φραγκιαδάκης, Κοκοτάκης (Λασιθίου).

Η βαθμολογία: Ηράκλειο 13, Χανιά 11, Ρέθυμνο 4, Λασίθι 0.

Σχόλια