default-image

Ο ΟΦΗ πάει Ξάνθη αλλά... η αναβολή είναι πιθανή!

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ πάει Ξάνθη αλλά... η αναβολή είναι πιθανή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, που είναι προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη (στις 3μμ).

Και γράφουμε "προγραμματισμένο" αφού οι πιθανότητες αναβολής είναι αυξημένες μιας και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, το γήπεδο στα Πηγάδια είναι... γεμάτο από χιόνι!

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ έγινε κάτω από δυνατή βροχή και σε ένα βαρύ τερέν, στο αθλητικό κέντρο.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Μάνος και Νάστος, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από ίωση και έμειναν εκτός αποστολής από το παιχνίδι στην Ξάνθη.

Ακόμη, δεν προπονήθηκε ο Πάτρικ Βουό, ο οποίος έλαβε ειδική άδεια απο το Νίκο Νιόπλια, ώστε να μεταβεί στην Πορτογαλία για προσωπική του υπόθεση.

Ο  Αντώνης Μπουρσέλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και ο τιμωρημένος Κώτσιος.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε για την αποστολή 18 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: Δερμιτζάκη, Δάφκο, Μητρόπουλο, Μίκιτς, Κομεσίδη,Ροβίθη,Μιλοσάβλιεφ,Αντουκόρ,Χαντί,Κοιλιάρα, Οστοιτς, Βαλλιάνο, Ογκμποε, Βρεττό, Ράντι, Χίσι, Κοντογιάννη, Μανιαδή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Βουό, Μπουρσέλης, Κώτσιος, Νάστος, Μάνος, Κιάσσος, Φαζός, Τουγλής, Κασμερίδης.

* Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί σε λίγη ώρα αεροπορικώς (μέσω Αθηνών) για την Ξάνθη.

Μάλιστα θα παραμείνει στην Ξάνθη και μετά το παιχνίδι και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο (ξανά αεροπορικώς) την Πέμπτη (12/1) το μεσημέρι για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας  παιχνίδι με τον Αχαρναικό, για το πρωτάθλημα της Football league.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News