Αθλητισμός

Η επιστροφή του Σταύρου... στο μέλλον του!

Ο Λαμπράκης επιστρέφει εκεί όπου μπορεί να δείξει τις ικανότητες του. Στον ΟΦΗ -το λέει και ο ίδιος- τα σημεία επαφής ήταν δύσκολα. Θέμα φιλοσοφίας και επικοινωνίας. Έτσι λοιπόν… Εργοτέλης και είθε να πιστοποιηθεί και το «ξανά προς τη δόξα τραβά»!

Μια δήλωση επιστροφής και όλα αρχίζουν από την αρχή, που λέει και το τραγούδι. Δεν θα το άφηνε ο Βρέντζος ανεκμετάλλευτο τώρα που το σίδηρο βράζει για τα καλά και το χυτήριο του πρωταθλήματος, βγάζει λάβα. Το παρασκήνιο πάντως λέει, ότι είχε προηγηθεί η επαφή ης ασπρόμαυρης αποχώρησης.

Στον ΟΦΗ πράγματι δεν κολλούσαν τα χνώτα (ποδοσφαιρικά). Από την άλλη υπήρξε και ένα κύμα δυσπιστίας εξ αρχής από βαριά «ομιλίτικα» ονόματα που έδειχναν να μην συμφωνούν με τη κίνηση του καλοκαιριού.

Αυτά που είχε μάθει ο Λαμπράκης, ζώντας τις μεγάλες εποχές του Εργοτέλη, δεν μπορούσε να τα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Που να μάθει άλλα πράγματα, μετά από τόσο μακρά διαδρομή στους "κιτρινόμαυρους" πάγκους και αποδυτήρια.

Αλλά θα μείνει η χθεσινή δήλωση του: «Το καλοκαίρι, άθελά μου, στενοχώρησα τον πρόεδρο»! Μορφή εξιλέωσης... Ο Βρέντζος, δεν θα είναι πλέον μόνος να παλεύει την όλη κατάσταση με τις απανωτές κακοτοπιές του πρωταθλήματος.

Ούτε στον ΟΦΗ πάντως θα έχουν πρόβλημα, αφού επιθυμούν να συνεχίσουν με τις δικές τους αντιλήψεις και συνήθειες. Είχε γίνει φανερό ότι η συνεργασία ΟΦΗ-Λαμπράκη, δεν είχε αποδώσει τα προσδοκώμενα και για τις δύο πλευρές. Από την άποψη αυτή και για τους δυο, καλύτερα (και μια ώρα αρχύτερα).

Ο Σταύρος πιστεύει φεύγοντας από τον ΟΦΗ, ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και ότι η βαθμολογική διαφορά είναι στις απώλειες των δύο πρώτων αγωνιστικών, όπου θεωρεί ότι η διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο για την φρενάρει. Κάτι, που όπως λέει, δεν έχει αναδειχθεί.  Επέστρεψε πάντως στη βάση του, την ημέρα που ο πρόεδρος έπρεπε να κάνει τα τελικά «κόβε ράψε» στην ομάδα του Εργοτέλη! Τέτοιες αποφάσεις θέλουν και ποδοσφαιρογνώμονα ολκής. Τόσα «κοψίδια» πάντως, ούτε στα κρεοπωλεία!

Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Φουκάκης δεν παίρνει από την δίδυμη ΚΕΔ, αυτά που αξίζει, από προσωπικά ελατήρια. Θα στοιχημάτιζαν κιόλας ότι δεν υπάρχει «συμμαχική» γραμμή. Ο καιρός θα το δείξει …

"Θα αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες αν γίνει δεκτή η προσφυγή Μαλάτου". Σε μία μόνο φράση η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου (και κράτους), από την κατάθεση εκ μέρους της ΕΠΟ χθες στο δικαστήριο. Τόσο τρομολαγνία, τόση δικτατορική μανία εξομάλυνσης!

Τελικά πολύ θέατρο παίζεται και η παράσταση θα δείξει στο τέλος, από το χρώμα του χειροκροτήματος, ποιον εξυπηρέτησε η παλινωδία που ζούμε…

Στ.Μ.

Σχόλια