Αθλητισμός

Από τον ΟΦΗ... ξανά στον Εργοτέλη ο Λαμπράκης!

Δύο ημέρες μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, ο Σταύρος Λαμπράκης αποτελεί και πάλι μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη!


Ο Λαμπράκης αναλαμβάνει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη, επιστρέφοντας σε ένα πολύ γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, δηλώνοντας μάλιστα ότι επιστρέφει σπίτι του και ότι το περασμένο καλοκαίρι, άθελά του, στεναχώρησε τον πρόεδρο και τον κόσμο της ομάδας!

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη


Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Σταύρου Λαμπράκη, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου (γενικός αρχηγός & τεχνικός διευθυντής).

Μετά τη συμφωνία του με τον Πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, ο Σταύρος Λαμπράκης δήλωσε:

«Το περασμένο καλοκαίρι, άθελα μου, στενοχώρησα τον Πρόεδρο και τον κόσμο του Εργοτέλη. Τα αισθήματα μου όμως για τον Σύλλογο δεν άλλαξαν ποτέ. Επιστρέφω σε μια κρίσιμη περίοδο για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει ο Εργοτέλης το στόχο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω στο σπίτι μου».

Σχόλια