default-image

Ξεχνά το Περιστέρι και κάνει νέα αρχή ο Εργοτέλης

Μπάσκετ
Ξεχνά το Περιστέρι και κάνει νέα αρχή ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει μέσα στο 2017  η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη με μοναδικό στόχο να καταφέρει να φτάσει στο στόχο της παραμονής.

Το έργο της πάντως κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι καθώς έχει χάσει πολύτιμο έδαφος μετρώντας εννέα συνεχόμενες ήττες μετά και τη χθεσινή από το Περιστέρι.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Μακράκης μετά το ματς: «Δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στα μεγάλα κορμιά των αντιπάλων μας. Αυτοί ήμαστε και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Χρειαζόμαστε περισσότερο τη στήριξη του κόσμου. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικός Νικαίας και πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη».

Ο πρόεδρος του μπασκετικού Εργοτέλη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης είπε από την πλευρά του: «Τα περιθώρια για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία ολοένα και στενεύουν. Το επόμενο παιχνίδι παίρνει χαρακτήρα τελικού και δυστυχώς τους τελικούς δεν τους κερδίζουμε τον τελευταίο καιρό. Περιμένω να δω την αντίδραση της ομάδας την Τετάρτη στο γήπεδο».

Το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη και πιθανότατα θα γίνει στη φυσική έδρα του Εργοτέλη το Λίντο εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Δείτε το βίντεο του χθεσινού αγώνα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News